Η Κάιλι Τζένερ είναι πρωτοπόρος των beauty trend. Αυτή τη φορά, όμως, πραγματικά μας εξέπληξε. Από εκεί που όλες κάναμε τόσο κόπο παχύνουμε τα φρύδια μας, η reality σταρ έκανε την ανατροπή στην τελευταία της καμπάνια.

Το trend που δεν θέλουμε να επιστρέψει

Η νέα καμπάνια των Kyle Cosmetics είναι μία ωδή στα 90s. Καφέ και μωβ αποχρώσεις που δημιουργούν ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, αυτές οι αποχρώσεις πλαισιώνονται από ένα  trend για το οποίο δεν είμαστε σίγουρες αν το επικροτούμε. Λεπτά φρύδια!

trend

Σίγουρα όταν σκεφτόμαστε τα λεπτά φρύδια θυμόμαστε την εποχή των ‘00s. Μία μελανή εποχή που τα beauty look πρόσθεταν κάποια χρόνια στην πραγματική ηλικία μας. Ωστόσο, βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities -και ακόμη περισσότερα μοντέλα στα catwalks να πειραματίζονται με το τσιμπιδάκι τους και να αλλάζουν εντελώς τον χαρακτήρα των φρυδιών τους.

Μια ματιά στο φετινό New York Fashion Week και στα red carpets αρκεί για να δούμε αν θα τολμήσουμε και εμείς την συγκεκριμένη τάση. Τα περισσότερα μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk του Proenza Schouler για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, διατηρούσαν πολύ φυσικά, thick φρύδια, όμως η Μπέλα Χαντίντ τόλμησε την τάση των πολύ λεπτών φρυδιών. Η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει ιδιαίτερα με το πρόσωπό της αλλά και τις στυλιστικές της επιλογές που παραπέμπουν συχνά σε Y2K era.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ