Η ηθοποιός δεν μας εκπλήσσει με τις επιλογές της. Ειδικά για τα νύχια της προτιμά κλασσικές και διαχρονικές επιλογές. Μία αντίστοιχη ήταν και το πρώτο μανικιούρ του 2024. Τα almond νύχια είναι λίγο πιο μακριά, αλλά με στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να δείχνουν πιο elegant. Φυσικά πρόκειται για ένα πολύ ευέλικτο σχήμα, που εύκολα αναδεικνύει όλα τα nail art, όπως το γαλλικό. Μάλιστα, είναι μία επιλογή που είχε υιοθετήσει και η Κλέλια Ανδριολάτου σε πιο short version.

Το πρώτο μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου για το 2024 μπαίνει στη λίστα με τα classics

Είναι η πιο ασφαλής επιλογή, το σχέδιο στο οποίο ανατρέχετε ξανά και ξανά όταν θέλετε κάτι κομψό για τα νύχια σας. Το απλό γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή γραμμή στην άκρη δε θα φύγει ποτέ εκτός μόδας, ενώ μπορείτε να το υποστηρίξετε είτε εσείς που έχετε κλασικό στιλ είτε ακόμη κι εσείς που είστε πιο εκκεντρικές και σας αρέσει να πειραματίζεστε με την εμφάνισή σας.  Για αυτό και υπήρξε και η επιλογή για το πρώτο μανικιούρ του 2024 για την ηθοποιό.

η  Αθηνά Οικονομάκου με γαλλικό μανικιούρ

Πώς να προσδώσετε το τέλειο αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια σας  

Βρείτε τη μέση του νυχιού, ξεκινήστε να λιμάρετε κάθε πλευρά κάνοντας κινήσεις μόνο προς μία κατεύθυνση. Το λιμάρισμα ξεκινάει από το σημείο όπου τα νύχια ξεχωρίζουν από το δέρμα.

Ελέγχετε ότι οι δυο άκρες από τις οποίες ξεκινούν οι πλάγιες γραμμές είναι στο ίδιο ύψος και διορθώνετε τυχόν λάθη.

Η τελική πινελιά δίνεται κάνοντας ένα U στη μύτη του κάθε νυχιού ή ένα πιο μυτερό σχήμα αν το επιθυμείτε.

Ελέγχετε αν το μήκος των νυχιών είναι ίδιο σε όλα τα δάχτυλα κοιτάζοντας τα νύχια από την κάτω πλευρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ