Η ηθοποιός, δικαιωματικά, αποτελεί girl crush μας. Είναι κούκλα και έχει τη δική της αίσθηση του style που θυμίζει γυναίκες από μία άλλη δεκαετία. Η Κλέλια Ανδριολάτου, αυτή τη φορά, επέλεξε την κομψή και ρετρό εκδοχή σε γαλλικό μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Το μυστικό πίσω από το καθηλωτικό βλέμμα της Κλέλιας Ανδριολάτου

Γαλλικό μανικιούρ σε almond shaped νύχια το μυστικό της επιτυχίας

Feed και fy των beauty addict έχουν κατακλυστεί με προτάσεις, όπου το nail art, ξεπερνά κάθε φαντασία. Αν και εσείς έχετε νοσταλγήσει την διαχρονική αξία του κομψού, η Κλέλια Ανδριολάτου δοκίμασε το πιο chic γαλλικό μανικιούρ.

γαλλικό μανικιούρ

 Κοντό almond shaped mani, με ροζ γαλακτερή βάση και γραμμή που ακολουθεί το φυσικό σχήμα του νυχιού. Μία επιλογή που θυμίζει επιλογές παλαιότερων δεκαετιών, όμως, είναι μία υπενθύμιση ότι δε χρειάζεται υπερπροσπάθεια κάποιες φορές.

Πώς θα πετύχετε το τέλειο αμυγδαλωτό στα νύχια σας;

Τα almond νύχια είναι λίγο πιο μακριά, αλλά με στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να δείχνουν πιο elegant. Φυσικά πρόκειται για ένα πολύ ευέλικτο σχήμα, που εύκολα μπορεί να μας ακολουθεί στις καθημερινές δραστηριότητες, όπως όταν γράφουμε στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή ή στο smartphone. Για να πετύχετε το τέλειο σχήμα για εσάς πρέπει να ακολουθήσετε τη φυσική ροπή των νυχιών σας και να μην υπερβάλλετε στην καμπυλότητα. Τα αμυγδαλωτά νύχια, συνήθως, έχουν μήκος που φτάνει έως τα 2 εκατοστά και ελαφρώς pointed άκρες. Φυσικά αν θέλετε ένα ακόμα πιο κοντό σχήμα σαν της ηθοποιού,  μπορείτε να τα λιμάρετε για να δημιουργήσετε αυτή την καμπύλη και να τα πετύχετε και σε κοντά νύχια. Αυτό το shape ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε στυλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ