Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει δυναμικά η wedding season και οι μέλλουσες νύφες, ήδη, φτιάχνουν το mood board τους. Βασική επιλογή για αυτό τα νύχια. Το νέο μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μία ασφαλής επιλογή για αυτή την ημέρα.

Το νέο μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου πρέπει να μπει στα saved σας

Ανάλογα με τον χαρακτήρα, το στιλ αλλά και το ύφος του γάμου της, κάθε νύφη κάνει τις δικές της επιλογές στο #mani της. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις πιο «κλασικές» και safe επιλογές, όπως το λευκό γαλλικό, το ”baby boomer”, το απαλό ροζ, αλλά και σε νέες τάσεις όπως τα Glazed Donut Nails της Hailey Bieber ή πιο τολμηρά σχέδια -για τα δεδομένα πάντα του νυφικού μανικιούρ που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσιάστρια επέλεξε την 2024 εκδοχή του γαλλικού και το νέο μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου, σίγουρα, θα αποτελέσει έμπνευση για τις μέλλουσες νυφούλες για το 2024.

Σίσσυ Χρηστίδου γαλλικό μανικούρ

Τα αμυγδαλωτά νύχια που έχουν μήκος που φτάνει έως τα 2 εκατοστά και ελαφρώς pointed άκρες είναι μία πολύ σικ επιλογή Φυσικά αν θέλετε ένα ακόμα πιο short σχήμα, μπορείτε να τα λιμάρετε για να δημιουργήσετε αυτή την καμπύλη και να τα πετύχετε και σε κοντά νύχια. Αυτό το shape ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε στυλ γάμου. Ένας ακόμα λόγος που αξίζει να επιλέξετε τα almond nails για τη μεγάλη ημέρα είναι επειδή δεν σπάνε εύκολα και επιτρέπουν στο μανικιούρ να διαρκέσει περισσότερο, σε αντίθεση με τα τετράγωνα νύχια στα οποία το χρώμα φθείρεται στις άκρες.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με την τάση Russian Manicure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ