Η mega ινφλουένσερ αγαπά τις εκκεντρικές επιλογές για το μανικιούρ της. Δεν συμβιβάζεται με τις minimal προτάσεις. Το νέο μανικιούρ, όμως, της Κιάρα Φεράνι τα έχει όλα. Εντυπωσιακό και συνδυάζεται με όλα!

Διαβάστε Επίσης: Η Κιάρα Φεράνι με triple french manicure

Το νεό μανικιούρ της Κιάρα Φεράνι ονομάζεται και Tiger Eye mani

Η Ιταλίδα ινφλουένσερ επιλέγει πάντα λάμψη για τα νύχια της. Αυτή τη φορά το νέο μανικιούρ της Κιάρα Φεράνι είναι εμπνευσμένο από την τεχνική «Tiger eye».

νέο μανικιούρ Κιάρα Φεράνι

Στην ουσία σε αυτό το trend εφαρμόζεται ένα κανονικό βερνίκι όπως όλα τα άλλα, απλά το συγκεκριμένο περιέχει μικροσκοπικά σωματίδια μετάλλων που ενεργοποιούνται όταν ένας μικρός μαγνητικός δίσκος κρατιέται πάνω από το χρώμα -ενώ αυτό ακόμα είναι νωπό- χωρίς να το αγγίζει. Τα σωματίδια μετάλλων που υπάρχουν στο μαγνητικό βερνίκι συγκεντρώνονται σύμφωνα με το σχήμα που θα τους δώσεις ανάλογα με το που θα τοποθετήσετε τον μαγνήτη, χαρίζοντας ένα γαλαξιακό – θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε – αποτέλεσμα, το οποίο ονομάζεται «Tiger eye». Η Ιταλίδα επέλεξε μία nude απόχρωση, δημιουργώντας ταυτόχρονα μία πρόταση που μπορεί να συνδυαστεί με όλα και να επιλεγεί και από όσες δεν αγαπούν τις υπερβολές. Μπορούμε να το φανταστούμε και με τα πιο αυστηρά office look για να προσδώσει αυτή τη διακριτική extra δόση λάμψης που πολλές χρειάζονται τα outfit.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ