Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ινφλουένσερ είναι τρεντσέτερ. Μετά το micro french μανικιούρ της Ριάνα, η Κιάρα Φεράνι μάς συστήνει το triple french μανικιούρ.

Τι είναι το triple french μανικιούρ;

Όπως καταλαβαίνετε και από την ετυμολογία είναι το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ με μία extra δόση υπερβολής, αφού οι γραμμές στα νύχια είναι τρεις. Η Κιάρα Φεράνι, φυσικά, και το πήγε έναν βήμα παρακάτω, επιλέγοντας glitter για αυτές τις γραμμές.

triple french μανικιούρ

Πετρόλ, φούξια και μωβ με λάμψεις κόσμησαν τα νύχια της, προσδίδοντας μία funky pop πινελιά. Μας αρέσει η προσέγγιση του triple french μανικιούρ, παρόλα αυτά θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή. Για να το υιοθετήσετε καλό είναι να έχετε μεγάλη βάση νυχιών. Οι τριπλές γραμμές θα στερήσουν από το μήκος των νυχιών σας.

Συμβουλές για τέλειο γαλλικό μανικιούρ από τα χεράκια σας

Πάρτε ένα λευκό μανό και με πολύ προσοχή, απλώστε μια λεπτή λευκή γραμμή στις άκρες των νυχιών σας. Αν δυσκολεύεστε και δεν έχετε σταθερό χέρι, αγοράστε τα ειδικά αυτοκολλητάκια ή φανείτε έξυπνες, χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά αυτοκόλλητα που βάζαμε στις κόλλες αναφοράς όταν ήμασταν μαθητές.

Όταν στεγνώσουν καλά οι άκρες, και αφού έχετε αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα, εφαρμόστε σε όλο το νύχι σας ροζ ή μπεζ βερνίκι

Αν χρειαστεί περάστε και δεύτερη φορά. Τέλος, εφαρμόστε διαφανές βερνίκι για λάμψη και διατήρηση του χρώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ