Η επιχειρηματίας και content creator μάς έχει συνηθίσει σε προτάσεις μανικιούρ τους τελευταίους μήνες. Δίνει έμφαση στην περιποίηση των άκρων και μας γεμίζει με έμπνευση για τις δικές μας επιλογές. Το τελευταίο μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα βασίζεται σε ένα πρόσφατο trend που θα βλέπουμε συχνά-πυκνά το καλοκαίρι.

Το μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα βασίζεται στην εφαρμογή των sticker

Τα αυτοκόλλητα στα νύχια είναι μία από τις πιο δυνατότερες τάσεις για το καλοκαίρι. Η τάση προτείνει σε κάθε νύχι να προσθέτουμε παραπάνω από ένα αυτοκόλλητο και μάλιστα σε ακαθόριστη σειρά. Η βάση είναι καθαρή, ημιδιάφανη, έχουμε απλά περάσει ένα γυαλιστικό ή ένα base coat, ενώ το top coat είναι απαραίτητο για να σιγουρευτούμε ότι το αυτοκόλλητο θα μείνει αναλλοίωτο. Evil eye, μικρογραφίες ζώων, πρωτότυπα σχέδια που θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, unicorn, φεγγάρι και αστέρια, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς κυκλοφορεί σε mini αυτοκόλλητο για τα νύχια. Για το μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα διατηρήθηκε μία πιο συντηριτική προσέγγιση σε χρυσό και ασημί.

Το μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα

Κάτι που επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για μία μόνο εκκεντρική πρόταση. Αν προσπαθήσετε να το δημιουργήσετε μόνοι σας, , θα χρειαστείτε ένα μικρό ξυλάκι για να τα βγάζετε προσεχτικά και να τα εφαρμόζετε στα νύχια. Είναι η πιο εύκολη υλοποίηση του nail art.

Διαβάστε Επίσης: 5 τάσεις για τα νύχια του καλοκαιριού, το 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ