Σιγά-σιγά μπαίνουμε σε εορταστική περίοδο και από όσο φαίνεται η παρουσιάστρια μάς ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Το backstage της πρόσφατης φωτογράφησης της είναι ένα sneak peak. Αυτή τη φορά, επικεντρωνόμαστε στο μυστικό για αυτό το bombshell χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης: Το μυστικό της εφαρμογής του highlighter της Κατερίνας Καινούργιου

Ένα μυστικό που προσέδωσε εντυπωσιακό όγκο στο hairstyle της Κατερίνας Καινούργιου

Η στενή συνεργάτιδα και κουμπάρα της παρουσιάστριας Μάιρα Γρυπαίου, είναι πάντα updated και δημιουργική σε ό,τι αφορά τα  hairstyles. Μάλιστα, προτάσεις αποτελούν πάντα έμπνευση. Για την τελευταία δε, υπάρχει ένα μυστικό για τον εντυπωσιακό όγκο και κίνηση στο χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram.

Ποιο είναι αυτό; Τα ρόλει!

  μυστικό χτένισμα Κατερίνας Καινούργιου

Τα ρόλει είναι ένας vintage τρόπος χτενίσματος αλλά παράλληλα, είναι ο πιο αποτελεσματικός και εύκολος αν και λιγότερο γρήγορος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι  ο τρόπος που θα τα εφαρμόσετε. Το τύλιγμα χρειάζεται λίγη προσοχή, έτσι ώστε να μην μπερδευτούν τα μαλλιά σας. Ως τεχνική είναι ιδανική για hairstyle σαν τα μοντέλα της Victoria’s Secret. Ταυτόχρονα, περιορίζουν το φριζάρισμα στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Είναι ιδανική πρόταση, επίσης, αν έχετε οποιοδήποτε είδος φράντζας. Προσδίδει στο look sexy καμπύλες σε αυτές. Τέλος, δεν “καίτε” τα μαλλιά σας σε υψηλές θερμοκρασίες για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος της bombshell.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ