Ας είμαστε ειλικρινείς το μακιγιάζ μπορεί να είναι θαυματουργό και η παρουσιάστρια κάνει θαύματα με αυτό. Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθέτησε το highlighter στο ιδανικό σημείο για να δείξουμε πιο νέες.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με τον Κιμ Καρντάσιαν bun

Κατερίνα Καινούργιου και highlighter, μία εξίσωση με απόλυτη επιτυχία

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι make-up queen και θα έκανε τη διαφορά και στην εφαρμογή του highlighter. Φαίνεται ότι μαζί με τη make-up artist της , Ρόζα Βακονδίου γνωρίζουν όλα τα tips & tricks για να αναδεικνύουν ένα προς ένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτή τη φορά εφάρμοσαν το προϊόν λάμψης στην κορυφή των ζυγωματικών.

Κστερίνα Καινούργιου highlighter

Αυτός είναι ο σωστός ή ιδανικό τρόπος αν θέλετε, για να κάνετε lift στο πρόσωπο σας. Έτσι θα δείξετε και πιο νέα, ειδικά αν το φως αντανακλά πάνω σε αυτό.

Ποια υφή σου να διαλέξετε;

Πούδρα, στικ, ρευστή μορφή και κρεμώδες. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο οι make up artists τονίζουν πως η επιλογή έχει να κάνει με τον τύπο του δέρματος αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε . Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν  σε ρευστή μορφή, ακόμη και στις λιπαρές επιδερμίδες και στη συνέχεια για να αποφύγουν τις ανεπιθύμητες γυαλάδες ταμπονάρουν με μια setting powder η οποία επίσης περιέχει μικρο-παράγοντες λάμψης. στη σύνθεση της. Προτιμούν τη συγκεκριμένη υφή επειδή απλώνεται εύκολα και χαρίζει στο δέρμα από φυσική έως και έντονη λάμψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ