Η παρουσιάστρια αγαπά πολύ τελευταία τις προτάσεις mani και δε διστάζει να τις μοιραστεί μαζί μας. Η τελευταία; Μία σύγχρονη πρόταση μανικιούρ που είναι η ιδανική νυφική πρόταση.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με τις πιο φυσικές ψεύτικες βλεφαρίδες

Το εκσυγχρονισμένο γαλλικό μανικιούρ που προτείνουμε ως νυφική πρόταση

Αυτό το καλοκαίρι θα εξακολουθήσει να είναι γεμάτο και οι μέλλουσες νυφούλες βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση inspo. Αν το τελευταίο που σας έχει μείνει είναι το μανικιούρ και ψάχνετε την ιδανική νυφική πρόταση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει τη λύση.

μανικιούρ νυφική πρόταση

Μπορεί το γαλλικό να θεωρείται μία παρωχυμένη επιλογή, όμως είναι διαχρονικό και με μικρές αλλαγές μπορούμε να το φέρουμε στο σήμερα. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου το οβάλ σχήμα στην πρόταση προσδίδει κομψότητα και χαρακτήρα του σήμερα. Έτσι το νυφικό μανικιούρ σας θα είναι μοντέρνο, αλλά κομψό χωρίς υπερβολές.

Editor’s Note: Το μυστικό για το τέλειο γαλλικό μανικιούρ είναι η συμμετρία .Προσπαθήστε να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη ισορροπία όταν βάφετε τις άκρες. Δηλαδή, κρατήστε το πάχος της γραμμής ίσο και στις δύο πλευρές. Διαμορφώστε το μανικιούρ έτσι ώστε να ακολουθεί το οβάλ σχήμα του νυχιού της, διαγράφοντας μια “βαθιά γραμμή χαμόγελου“. Αυτό είναι επίσης ένα πολύ καλό τρικ εάν θέλετε να επιμηκύνετε την εμφάνιση των νυχιών σας. Κάτι που θα αναβαθμίσει το νυφικό look στο 100%

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ