Η παρουσιάστρια δεν είναι gatekeeper, ο νέος viral TikTok όρος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε κρατά τα μυστικά ομορφιάς της κρυφά. Αντιθέτως, τα μοιράζεται με όλους εμάς που θέλουν να αντιγράψουμε τα make up ή hair look της. Αυτή τη φορά, μάς προτείνει τις πιο φυσικές ψεύτικες βλεφαρίδες.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το περίφημο Mitzah Scarf

Οι φυσικές ψεύτικες βλεφαρίδες που δε θα βαρύνουν το βλέμμα σας

Ας είμαστε ειλικρινείς, είμαστε κάπως καχύποπτοι για ό,τι αφορά την εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων. Καθώς, πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά έντονο και δε συμβαδίζει με τα super natural look που πρεσβεύει η φετινή μόδα. Η Κατερίνα Καινούργιου, παρόλα αυτά, έχει ανακαλύψει τις φυσικές ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι σχεδόν αόρατες σε πολύ οικονομική τιμή. Πρόκειται για τις My False Lashes από Radiant Professional. 

φυσικές ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι ελαφριές My False Lashes βλεφαρίδες συμπληρώνουν και τελειοποιούν το μακιγιάζ όλες τις ώρες της ημέρας. Το αποτέλεσμα μοιάζει τόσο φυσικό, σαν να είναι οι δικές σας βλεφαρίδες! Στα καλύτερα νέα της ημέρας είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό προϊόν που η τιμή του δε ξεπερνά τα 12.50 ευρώ.

Editor’s Note:

Ξεκινήστε ην τοποθέτηση από το κέντρο του βλεφάρου σας, για να διατηρήσετε τη συμμετρία του ματιού. Αφού σταθεροποιήσετε το κέντρο της ψεύτικης βλεφαρίδας με το κέντρο του βλεφάρου, συνεχίστε με τις δύο άκρες με το τσιμπιδάκι σας. Πιέστε πάντα ελαφρά, αφήστε την κόλλα να ενσωματώσει τις φυσικές σας βλεφαρίδες με τα extensions.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ