Η ηθοποιός βρίσκεται στη Σαντορίνη και μοιράζεται μαζί μας υπέροχες, καλοκαιρινές εικόνες. Μία από αυτές της στιγμές, η επέτειο της σχέσης της με τον άντρα και το μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου για τη βραδιά.

Το μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου έχει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Όταν η επιδερμίδα αποκτά σταρένια όψη, είναι η ιδανική βάση για να πειραματιστείτε με make-up trend. Κάτι που φαίνεται να γνωρίζει και η ηθοποιός, αφού το τελευταίο make-up look αντικατοπτρίζει στο 100% τα χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος. Το μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου για την επέτειο γνωριμίας με τον άντρα της είχε ως βάση την μπρονζέ λάμψη και πρωταγωνιστή το κόκκινο. Μάλιστα, στο κόκκινο κραγιόν της εντοπίσαμε και ένα 2023 trend.

μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου

Αυτό είναι το 90s model lip. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει το περίγραμμα των χειλιών με ένα πιο σκούρο μολύβι χειλιών για να δημιουργήσει βάθος. Είναι μία τεχνική πολύ πιο φυσική από το overlining και διατηρεί το κραγιόν σας πιο σταθερό.

Editor’s Note: Ένα κόλπο για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη είναι να περάσετε με μολύβι χειλιών μόνο τις εξωτερικές γωνίες του άνω χείλους. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε την εντύπωση ότι τα χείλη σας είναι πραγματικά ζουμερά, αφού η ένταση και η έμφαση συγκεντρώνεται σε ένα μόνο σημείο.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο καλοκαιρινό πεντικιούρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ