Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δεν αγαπά τις υπερβολές και δη τις χρωματικές υπερβολές. Οι επιλογές της για τα νύχια της είναι πάντα πολύ συγκεκριμένες. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε το πιο καλοκαιρινό χρώμα στο πεντικιούρ της για το μήνα Αύγουστο.

Ένα κλασσικά κομψό και καλοκαιρινό χρώμα «κοσμεί» το πεντικιούρ της

Το κόκκινο έχει πολλές εκδοχές τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε γενικότερα για το μακιγιάζ μας. Η αγαπημένη μας για τον Αύγουστο είναι το κοραλλοκόκκινο που είναι η ιδανική επιλογή για το πεντικιούρ.  Το συγκεκριμένο χρώμα είναι το ιδανικό mix πορτοκαλί και κόκκινου, χωρίς να είναι ούτε πολύ neon ούτε πολύ μουντό. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να αναδείξετε τα καλοκαιρινά σανδάλια σας, όπως έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου.

χρώμα πεντικιούρ

Πεντικιούρ στο σπίτι

Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι με ένα ασετόν που περιέχει λάδι. Κάντε το προϊόν πιο αποτελεσματικό ζεσταίνοντάς το πρώτα κάτω από ζεστό νερό.

Κόψτε και δώστε σχήμα στα νύχια σας με χάρτινη λίμα νυχιών. Λιμάρετέ τα μόνο προς μια κατεύθυνση, για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα.

Βυθίστε τα πέλματα σε ζεστό νερό και απλώστε λάδι στα πετσάκια. Σπρώξτε τα ελαφρά προς τα πίσω και κόψτε μόνο ό,τι περισσεύει.

Για την τέλεια περιποίηση, προτιμήστε μια ειδικό νυχιών – ποδολόγο ή μανικιουρίστα. Αν θέλετε να το κάνετε μόνη σας, τότε αρκούν ένας καλός νυχοκόπτης, ένα επαγγελματικό ψαλιδάκι, μία λίμα και μία κρέμα.

Απολεπίστε τις τραχιές περιοχές με scrub, ξεβγάλτε και απλώστε ενυδατική κρέμα ή λάδι σώματος.

Βουρτσίστε την επιφάνεια των νυχιών με μικρό βουρτσάκι για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και απλώστε τη βάση, το βερνίκι και το topcoat.

 Έπειτα από λίγα λεπτά βουτήξτέ τα σε παγωμένο νερό για να στεγνώσει αμέσως το βερνίκι.

Διαβάστε Επίσης: Η

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ