Τα μαλλιά των Δούκισσα Νομικού και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ξεκάθαρα hair goals. Πλούσια και υγιή περιβάλλουν το πρόσωπο τους σαν στέμμα. Η μία ξανθιά και η άλλη καστανή έχουν , όμως, ένα κοινό παρανομάστη ή καλύτερα ένα κοινό μυστικό για πλούσια μαλλιά.

Διαβάστε Επίσης: Συμβουλές για όγκο στα μαλλιά όπως της Κατερίνας Καινούργιου

Το μυστικό για πλούσια μαλλιά έρχεται από τις γιαγιάδες μας

Το 90s blowout ήταν το χτένισμα του 2021 και όπως προμηνύεται θα είναι και αυτό του 2022. Υπέροχα, λαμπερά μαλλιά με όγκους και τέλειες καμπύλες στις άκρες είναι μια κλασική αλλά και πολύ chic επιλογή. Εξάλλου, είναι κάτι που αγαπούν να υιοθετούν τα μεγαλύτερα hair icons, βλέπε Σίντι Κρόφορντ στη δεκαετία των 90s. Έτσι δε γινόταν και τα beauty girls Δούκισσα Νομικού και Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην πέσουν στον πειρασμό του χτενίσματος. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε και τη διαδικασία υλοποίησης σε πρόσφατο post της. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία το μυστικό για πλούσια μαλλιά κρύβεται στα ρόλει.

μυστικό πλούσια μαλλιά

Ναι, στα ρόλει που χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας. Με το ίδιο τρόπο δημιουργεί και η Δούκισσα Νομικού το hot χτένισμα, αφού ακούσαμε σε πρόσφατο story της τον Παντελή Τουτουντζή να αναφέρει ότι χρησιμοποιούν ρόλει. Τα ρόλει είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε υπέροχες καμπύλες στα μαλλιά σας. Επίσης, δεν φθείρουν την τρίχα και διατηρούν τα μαλλιά υγιή.

Δείτε πόσο εύκολα δημιουργείται το χτένισμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ