Το french κούρεμα της ηθοποιού είναι αγαπημένο μας. Προσδίδει style και κομψότητα σε κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά το διαφορετικό χτένισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου αποτελεί και έμπνευση για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης: Τρία make up look από την Κλέλια Ανδριολάτου

Το διαφορετικό χτένισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι η πιο sexy προσέγγιση του καρέ

Οι γυναίκες με καρέ πιστεύουν  ότι επιλογές χτενίσματος είναι πολύ λίγες. Τη παραπάνω θεωρεία έρχεται να διαψεύσει το διαφορετικό χτένισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου.

διαφορετικό χτένισμα Κλέλια Ανδριολάτου

Ένα wet look που ανέδειξε στο 100% την ομορφιά και τη γοητεία της. Δεν υπάρχει κάτι πιο runway ready από το wet look στα μαλλιά, ένα στυλ που κυριαρχεί στα περισσότερα catwalk πολλές σεζόν. Το έχουμε να δει να συνοδεύει συλλογές  των Balenciaga, Ambush και Fendi, αλλά και slicked μαλλιά πιασμένα πίσω και στο πλάι στους Burberry, Miu Miu και Schiaparelli. Το wet look είναι αρκετά ευέλικτο χτένισμα. Μπορείτε να το υιοθετήσετε τραβώντας τα μαλλιά ίσια προς τα πίσω ή από τη μία μονό πλευρά, να κάνετε ένα effortless low bun ή να τα πιάσετε πίσω με ένα sleek ponytail. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διαφορετικές χωρίστρες, για παράδειγμα μια ‘60s χωρίστρα. Η ηθοποιός τράβηξε τα μαλλιά της όλα πίσω και αυτό έκανε το look, ακόμα πιο σαγηνευτικό.

Πώς να το αντιγράψετε;

Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό πραγμάτων ανάλογα με τον τύπο μαλλιών, το στυλ και τον τύπο wet look που θέλουμε να επιτύχουμε. Συχνά αραιώνουμε το gel αναμειγνύοντάς το με ένα conditioning προϊόν. Στο σπίτι, το κανονικό σας conditioner θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια πιο wearable, λιγότερο βαριά εναλλακτική αν έχετε ίσια μαλλιά. Για σγουρά μαλλιά, ένα προϊόν gel ή κερί λάμψης, θα δημιουργήσει την απαραίτητη wet υφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ