Όλες αγαπάμε τους ανάλαφρους κυματισμούς και για ένα πολύ περίεργο λόγο ως χτένισμα το έχουμε ταυτίσει με την απόλυτη βραδινή επιλογή. Παρόλα αυτά, μπορούμε να γίνουμε και πιο ευρηματικές, όπως η influencer και content creator. Το διαφορετικό χτένισμα της Χριστίνας Μπόμπα μάς έδωσε έμπνευση για τις γιορτές.

Διαβάστε Επίσης: Η Χριστίνα Μπόμπα δοκίμασε το long layers haircut

Ένα διαφορετικό χτένισμα της Χριστίνας Μπόμπα ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της

Σε πρόσφατη έξοδο με τις φίλες της, είδαμε τη γλυκιά μαμά σε μία πολύ θηλυκή και νεανική εμφάνιση που μας άρεσε πολύ. Μάλιστα, το διαφορετικό χτένισμα της Χριστίνας Μπόμπα έκανε την ανατροπή. Αντί να αφήσει κάτω τα μαλλιά της και δημιουργήσει ανάλαφρους κυματισμούς, έπιασε ένα ballerina bun.

διαφορετικό χτένισμα Χριστίνας Μπόμπα

Κάτι που το βρήκαμε πολύ φρέσκο σαν πρόταση. Οτιδήποτε άλλο θα προσέδιδε μία υπερβολή στο look που δεν συνάδει με το vibe της εποχής. Το σινιόν της μπαλαρίνας είναι μία κλασσική επιλογή που με μίας, όμως, κάνει το look πιο νεανικό. Για την ακρίβεια «κλέβει» χρόνια από κάθε κυρία που το επιλέγει. Δημιουργεί ένα lift στα χαρακτηριστικά και αναδεικνύει τα μάτια. Επιλέγοντας το θα αποφύγετε οποιαδήποτε στιλιστική φλυαρία και με σιγουριά θα δείχνετε κομψή. Αν θέλετε, πάλι, το look σας να είναι πιο αυστηρό ή ακόμα πιο γιορτινό, δοκιμάστε  τη χαμηλή εκδοχή του. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα απόλυτα chic αποτέλεσμα. Αρχικά, φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι βρεγμένα, για να μπορέσετε να τα δουλέψετε πιο εύκολα. Στη συνέχεια, χτενίστε τα πρόχειρα με τα δάχτυλά σας και στριφογυρίστε τα, μαζέψτε τα σε έναν κότσο κάτω χαμηλά, στο ύψος του λαιμού σας, και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι, για να φτιάξετε το σινιόν σας. Προαιρετικά, μπορείτε να αφήσετε μερικές τούφες να πέσουν ανάλαφρα στο πρόσωπό σας. Extra tip: Μπορείτε να προσθέσετε μια κορδέλα στον κότσο σας για πιο romantic look.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ