Η Χριστίνα Μπόμπα είναι hair goals. Το χρώμα, το μήκος και η υγεία των μαλλιών της είναι στόχος και για αυτό παρακολουθούμε τις επιλογές που κάνει σε αυτά. Έτσι, δε γινόταν να μην εντοπίσουμε το νέο της long layers haircut και να μπούμε στον πειρασμό να το αντιγράψουμε.

Τα χαρακτηριστικά του long layers haircut

Μέχρι πρότινος τα trendy κουρέματα είχαν ξεκάθαρες αναφορές στη γαλλική κουλτούρα. Αυτό σιγά-σιγά φαίνεται να αλλάζει με τις γραμμές των κουρεμάτων να γίνονται πιο αυστηρές. Ένα πιο αυστηρό κούρεμα προτίμησε και η Χριστίνα Μπόμπα, πριν την επίσκεψη της στο Παρίσι.

long layers haircut

Το long layers haircut έχει φιλάρισμα, αλλά πολύ πιο ελαφρύ από αυτό που είχαμε παρατηρήσει τις προηγούμενες σεζόν. Περιορίζεται στις άκρες των μαλλιών και έτσι τα μαλλιά αποκτούν κίνηση, χωρίς να αδειάζει ο όγκος τους. Μία επιλογή που κολακεύει ιδιαιτέρως τα μακριά και ίσια μαλλιά. Τα άνισα layers μπορεί να είναι σωτήρια για τα μακριά μαλλιά που έχουν χάσει τον «χαρακτήρα τους». Αν, λοιπόν, είστε φανατική των XL hairstyles, δοκιμάστε να τους δώσετε κίνηση κόβοντας λεπτά και διακριτικά layers, τα οποία φυσικά μπορείτε να ενισχύσετε με wavy και ογκώδη χτενίσματα. Για να δείχνει πάντα λείο τα χτένισμα σας εφαρμόστε πάντα έλαιο στις άκρες, έτσι ώστε να δείχνουν ενυδατωμένες και λαμπερές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ