Η παρουσιάστρια ξέρει πως να αναβαθμίζει ένα look. Παρακολουθεί τις τάσεις, έχει αισθητική και πάντα μας τροφοδοτεί με ιδέες για το δικό μας style. Έτσι, αυτή τη φορά το χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου αναβάθμισε ένα sexy office look.

Διαβάστε Επίσης: Η θεραπεία προσώπου που ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου για λάμψη

Το χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου μπορείτε να το επιτύχετε σε δύο λεπτά

Low ponytail και μαύρος φιόγκος, η πρόταση που θα σας κάνει να δείξετε πιο κομψή. Το χτένισμα της Κατερίνας είναι μία απλή πρόταση που, όμως, μέσα από την απλότητα του σας κάνει να δείξετε πιο κομψή.

χτένισμα Κατερίνας Καινούργιου

Οι φιόγκοι σε οποιαδήποτε υφή παραπέμπουν σε ένα preppy style, που μόνο πιο chic μπορούν να σας δείξουν. Ειδικά, όταν είναι σε oversized μέγεθος προσδίδουν μία δραματικότητα και ένα fashionable vibe.

Πώς να δώσετε στην αλογοουρά σας  όγκο;

Ένα από τα βασικά προβλήματα με τα λεπτά μαλλιά είναι πως η αλογουρά σου «πέφτει» γρήγορα. Αντιμετωπίστε το χρησιμοποιώντας δύο λαστιχάκια. Αυτό θα κάνει στην αλογοουρά σου το απαραίτητο lifting! Μπορείτε, επίσης, να τη στερεώσετε πιο ψηλά με φουρκέτες. Απλά φτιάξτε ένα Χ με τις φουρκέτες στη βάση της αλογοουράς για να της δώσετε περισσότερο αέρα.

Επίσης το να  να κρεπάρετε την αλογοουρά με μια χτένα για να προσθέσετε όγκο είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε έτσι κι αλλιώς, αν όμως κρεπάρετε μόνο το επάνω μέρος της, ο όγκος δεν θα κρατήσει πολύ. Τι να κάνετε; Μοιράστε τα μαλλιά σας σε τρία μέρη (ναι, ακόμη και η πιο λεπτή αλογοουρά μπορεί να χωριστεί στα τρία) και κρεπάρετε  κάθε τούφα χωριστά με μια χτένα με πυκνά δόντια. Δεν έχετε τέτοια χτένα; Βάλτε ένα μίνι κλάμερ κάτω από την πάνω πάνω τούφα της αλογοουράς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ