Όπως, έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν αυτή είναι η καλύτερη σεζόν της παρουσιάστριας σε ό,τι αφορά την κουπ της. Μαζί με το hair stylist της, Βασίλη Μπουλούμπαση, δημιουργούν ευφάνταστα χτενίσματα , βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις. Αυτή τη φορά, μάλιστα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα που έδειξε τα μαλλιά της πιο μακριά.

Crimped Hair: Κυματισμοί για μαλλιά πιο μακριά

Η μόδα κάνει κύκλους, οι τάσεις έρχονται, φεύγουν και επιστρέφουν πιο δυναμικά, κάποιες για να φύγουν πάλι και κάποιες για να μείνουν για τα καλά. Όσον αφορά τις τάσεις στην ομορφιά, τα πράγματα είναι πιο υποκειμενικά, αλλά υπάρχουν κάποια trend που έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ και δύσκολα θα απαρνούμασταν. Για παράδειγμα; Τα μαλλιά «τοστιέρα», σε μία εξελιγμένη εκδοχή τους με πιο ανάλαφρους κυματισμούς και λιγότερο φριζάρισμα. Αυτό το χτένισμα, μάλιστα, επέλεξε και η Φαίη Σκορδά και τα μαλλιά της έδειξαν πιο μακριά.

φαίη σκορδά μαλλιά μακριά

Βγαλμένα κατευθείαν από τα 80s, αλλά με αναφορές και στα 70s, τα μαλλιά τοστιέρα σφράγισαν τις εμφανίσεις των pop icons τις προηγούμενες δεκαετίες και τώρα φαίνεται να κάνουν comeback. Το καλό είναι ότι είναι ότι εκτός από σούπερ hot επιλογή για τώρα, είναι και πολύ εύκολο στην εκτέλεση. Αν δεν έχετε την ειδική συσκευή «τοστιέρα», μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε πολλά και λεπτά πλεξουδάκια όσο είναι ακόμα νωπά, να κοιμηθείτε με αυτά και να τα λύσετε με το που ξυπνήσετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ