Η δεκαετία του 90 είναι η πιο δημοφιλής των τελευταίων χρονών. Η αισθητική της έχει επηρεάσει τόσο το styling αλλά και τα beauty looks που υιοθετούμε. Η δεκαετία που ήταν συνυφασμένη με το glam και τον πλούτο έχει επηρεάσει τις νεότερες γενιές, ενώ πολλές γυναίκες ανατρέχουν στα trends του παρελθόντος. Έτσι και η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε το τοπ χτένισμα των 90s.

Διαβάστε Επίσης: Η beauty αλλαγή που έκανε η Φαίη Σκορδά

Το χτένισμα των 90s που βλέπουμε παντού

Τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά με τη βοήθεια του hair stylist της, Βασίλη Μπουλούμπαση, είναι πιο δημιουργική από ποτέ. Τη βλέπουμε να εναλλάσσει, συνέχεια, τα χτενίσματα της και να υιοθετεί όλες τις τοπ τάσεις. Μία από αυτές είναι το χαρακτηριστικότερο χτένισμα των 90s. Ποιο είναι αυτό; Το half up πιάσιμο με δύο τούφες μπροστά στο πρόσωπο που δημιουργούν κάτι σαν μία «κορνίζα», περιμετρικά αυτού.

Φαίη Σκορδά με 90s χτένσιμα

Το συγκεκριμένο  χτένισμα κατά πάσα πιθανότητα να το έχετε εντοπίσει σε πολλούς λογαριασμούς στο instagram και το tiktok, ενώ η Χείλι Μπίμπερ  

90s χτένισμα

είναι η διάσημη που το έχει αγαπήσει- αναδείξει περισσότερο! Το μυστικό για να το πετύχετε είναι με μια χτένα να διαχωρίσετε από πριν τις δύο λεπτές τούφες που θα αφήσετε κάτω. Στη συνέχεια να πιάσετε τα υπόλοιπα μαλλιά σας πάνω, αντί να τα πιάσετε όλα πάνω εξ’ αρχής και έπειτα να τραβήξετε αυτές τις δύο τούφες. Με τον τελευταίο τρόπο το πιο πιθανό είναι να καταστρέψετε το αποτέλεσμα και το τελικό look να μην είναι τόσο sleek.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ