Το cool style της Αθηνάς Οικονομάκου υποστηρίζεται πάντα από τα σωστά αξεσουάρ. Η ηθοποιός έχει αδυναμία στις designer bags, αλλά όπως φαίνεται ξέρει πολύ καλά πώς και ένα baseball cap είναι μία hot επιλογή αυτή τη στιγμή. Όλες οι fashionistas έχουν ένα αντίστοιχο καπέλο για να αναβαθμίσουν το streetstyle look τους, αλλά και να σώσουν ένα bad hair day.

Διαβάστε Επίσης: Το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα μαλλιά της η Αθηνά Οικονομάκου μετά την εγκυμοσύνη

Έτσι κρύβουμε τα bad hair day το 2022

Παρότι τα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου είναι πάντα στην εντέλεια, εμείς θα τονίσουμε ότι τα baseball cap είναι η πιο σύγχρονη επιλογή σε αξεσουάρ για να κρύψουμε ένα bad hair day. Η ηθοποιός επέλεξε ένα limited edition αξεσουάρ του οίκου Gucci σε συνεργασία με το θρυλικό brand των 90s North Face.

αξεσουάρ bad hair day

Μία συνεργασία που έχει πολλούς θαυμαστές. Αυτή τη στιγμή η διαθεσιμότητα των καπέλων είναι περιορισμένη και θα τα βρείτε στην τιμή των 410ευρώ.

αξεσουάρ bad hair dya

Έχετε διαλέξει το ιδανικό baseball cap;

Τα συναντήσαμε σε διάφορες πασαρέλες όπως αυτή του Tom Ford για τη σεζόν, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 αλλά «υπεύθυνες» για την ταχύτατη διάδοση τους είναι -ποιες άλλες;- οι αγαπημένες μας fashionistas/influencer. Ταιριάζουν ιδανικά με πρωινά casual ‘n’ chic outfits, βασισμένα σε τζιν παντελόνια, oversized blazers και αθλητικά υποδήματα ακόμα και με φόρμες. Αν ανήκετε στις τολμηρές μη διστάσετε να τα προσθέσετε σ’ ένα πιο tailored και sophisticated κοστούμι για να κερδίσετε πόντους με την αντίθεση που θα έχετε δημιουργήσει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ