Μας αρέσει πολύ, όταν οι celebrity μοιράζονται τη real life καθημερινότητα τους με εμάς. Τις αισθανόμαστε με αυτό τον τρόπο, πιο γήινες, πιο κοντά σε εμάς τις ίδιες. Η Αθηνά Οικονομάκου, μάλιστα, είναι μία από τις cool γυναίκες που δεν προβάλουν την τελειότητα της ζωής τους. Μαμά δύο μικρών παιδιών ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα ανάμεσα σε καριέρα και την οικογένεια. Μπορεί η εικόνα της να δείχνει πάντα αψεγάδιαστη, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες με αυτή. Όπως, το beauty πρόβλημα που αντιμετώπισε η Αθηνά Οικονομάκου μετά την εγκυμοσύνη.

Το beauty πρόβλημα πολλών μαμάδων αντιμετώπισε η Αθηνά Οικονομάκου μετά την εγκυμοσύνη

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες χάνουν 100 τρίχες ανά ημέρα από ένα σύνολο 100.000 θυλάκων, Μετά από μία γέννα, είναι πιθανόν να ανακαλύψετε ότι χάνετε πολύ περισσότερες. Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως επιλόχεια τριχόπτωση, είναι φυσιολογικό, παροδικό και οφείλεται στην πτώση του επιπέδου των οιστρογόνων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η φυσιολογική τριχόπτωση  είχε επιβραδυνθεί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κάτι ανάλογο αντιμετώπισε και η Αθηνά Οικονομάκου όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο live της.

 Αθηνά Οικονομάκου πρόβλημα μετά την εγκυμοσύνη

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο beauty πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά η Αθηνά Οικονομάκου μετά την εγκυμοσύνη της. Στο live της αποκάλυψε, επίσης, και τη σειρά μαλλιών που την βοήθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Είναι η σειρά Genesis από Kerastase. Μία σειρά διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης που ταυτόχρονα, προσφέρει συνεχή ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση κατά -84%. Η ηθοποιός ανέφερε ότι λατρεύει και το άρωμα της σειράς. Εμείς, παράλληλα, με την κατάλληλη σειρά που θα επιλέξατε, θα σας προτείναμε να επικεντρωθείτε και στη ψυχολογία σας. Η έλλειψη ύπνου και οι διάφορες έγνοιες σχετικά με το μωρό σας προκαλούν άγχος, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να επιδεινώσει την επιλόχεια τριχόπτωση. Ίσως να μην έχετε καθημερινά χρόνο για διαλογισμό και yoga, αλλά αναζητήστε στο Youtube μερικά tutorials για τεχνικές αναπνοών στις οποίες μπορείτε να εξασκηθείτε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη κι ενώ θηλάζετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ