Νομίζουμε δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει μπει στο πειρασμό να κόψει φράντζα. Μάλιστα, πολλές από εμάς το έχουμε τολμήσει. Πώς, όμως, δίνουν τον τέλειο όγκο στη φράντζα; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνωρίζει πολύ καλά!

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε τη νέα τάση στις ανταύγειες

Όγκο και φράντζα, μία εξίσωση με επίλυση

Θα το λέμε ξανά και ξανά τα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι στόχος μας. Πάντα φυσικά, υγιή, αλλά και updated σε ότι αφορά τα χτενίσματα που επιλέγει. Έχουμε εντοπίσει ότι μία φορά το χρόνο κόβει τα μαλλιά της αφέλειες και μετά τις μακραίνει υιοθετώντας το trend της φράντζας. Αυτή τη φορά, μάλιστα, μαζί με το στενό συνεργάτη της, Γιάννη Σίσκο μάς έδειξε πως να δώσουμε όγκο στη φράντζα. Το μυστικό βρίσκεται στη βούρτσα. Μια λεπτή στρογγυλή βούρτσα σας βοηθά να αποκτήσετε έλεγχο και να δώσετε σώμα και κίνηση προς τα έξω.

φράντζα όγκο

Editor’s Note

 Όταν έχετε φράντζα, αποφύγετε τις στιλιζαρισμένες μπούκλες με υπερβολική λακ. Αν σας αρέσουν οι μπούκλες, απλώς… ανοίξτε τες. Αποφύγετε τα κλασικά σινιόν. Επιλέξτε χτενίσματα ανέμελα που δίνουν την αίσθηση του ανεπιτήδευτου. Ιδιαίτερη αδυναμία έχουμε και στα buns με φράντζα, καθώς προσδίδουν μία διαφορετική προσέγγιση στο sexiness. Οτιδήποτε και αν δοκιμάσετε να θυμάστε ότι το χτένισμα σας πρέπει να δείχνει σαν να μη χρειάστηκε προσπάθεια για να δημιιουργηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ