Η μόνιμη επιστροφή της παρουσιάστριας από την Τενερίφη σημαίνει και ανανέωση. Πρώτη από όλες αυτή του χρώματος των μαλλιών. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε τη νέα τάση στις ανταύγειες.

Η νέα τάση στις ανταύγειες δεν περιλαμβάνει αλουμινόχαρτα

Τα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι hair goals. Πάντα δείχνουν υγιή και πλούσια. Δίνει έμφαση στη φροντίδα τους και έτσι ακόμα και στη βαφή τους επέλεξε τη νέα τάση στις ανταύγειες που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Επισκέφτηκε το hair stylist, Δημήτρη Σαράντο και εκεί έκανε highlights με διάφανη μεμβράνη. H αποκάλυψη έγινε σε ένα story στο instagram προφίλη της

νέα τάση ανταύγειες

Η μεμβράνη αντικαθιστά τα αλουμινόχαρτα και ξανοίγει πιο φυσικά τα μαλλιά. Αυτή η τεχνική  επιτρέπει στον κομμωτή να περάσει όσες ανταύγειες θέλει με το πινέλο του, σε όποια σημεία θεωρεί πως θα εξυπηρετήσουν το συνολικό αποτέλεσμα. Ναι, ο κομμωτής ζωγραφίζει ελεύθερα επάνω στο κεφάλι σας και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα (όπως στο μπαλαγιάζ) αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθούν κομμάτια από διαφανή μεμβράνη. Τα μαλλιά δείχνουν πιο λαμπερά.

Editor’s Note:

Χρησιμοποιήστε προϊόντα με δείκτες αντηλιακής προστασίας

Ανεξάρτητα με την εποχή, οι ακτίνες του ήλιου φτάνουν στα μαλλιά και τα κάνουν πιο θαμπά. Την έκθεση στον ήλιο όμως δεν μπορείτε να την αποφύγετε τελείως, οπότε τουλάχιστον πάρτε τα μέτρα σας χρησιμοποιώντας hair care προϊόντα με δείκτη αντηλιακής προστασίας. Πλέον, υπάρχουν πολλά leave-in conditioners και hairsprays με SPF στην αγορά και μάλιστα μερικά διαθέτουν και mix βιταμινών για έξτρα ενυδάτωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ