Ας είμαστε ειλικρινείς τα ροζ κραγιόν είναι λίγο επίφοβα για το 2023. Έχουμε αφήσει πίσω μας αυτή την super girly διάθεση των early 00s. Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, ξέρει πως να προσαρμόσει την απόχρωση στα δεδομένα του σήμερα και σας έχει μία υπέροχη πρόταση.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με chrome nails

Το ροζ κραγιόν στην πιο σύγχρονη εκδοχή του

Η Κατερίνα Καινούργιου συνδυάζει με μοναδική δεξιοτεχνία τα trends και τη  girly and feminine προσωπικότητα της. Αυτό δεν είναι και το point, να μη χάνουμε τη προσωπικότητα μας μέσα στον καταιγισμό των τάσεων; Καθημερινά μας τροφοδοτεί με ιδέες στο instagram της. Έτσι το ροζ δεν θα μπορούσε να λείπει από το νεσεσέρ της και πόσο μάλλον το ροζ κραγιόν. Η απόχρωση αποκτά πιο 2023 χαρακτήρα με καφέ και nude υποτόνους. Για την ακρίβεια εφαρμόζει στα χείλη της το ανεξίτηλο υγρό κραγιόν,, Ultra Stay Lip Color της Radiant Professional στην απόχρωση 19.

ροζ κραγιόν

Πλούσιο και σταθερό χρώμα, εμπλουτισμένο με έλαιο chia για ενυδάτωση. Τα 6 σταθεροποιητικά συστατικά που περιέχει το διατηρούν ανεξίτηλο και αδιάβροχο όλη την ημέρα, δημιουργώντας παράλληλα ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Στεγνώνει πολύ γρήγορα, χωρίς να αφυδατώνει, και το ιδιαίτερο σχήμα του πινέλου του συμβάλλει στην εύκολη εφαρμογή. Οι συγκεκριμένες nude αποχρώσεις αποτελούν τεράστιο trend καθώς κολακεύουν τα χείλη και αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ