Αν έχετε αφήσει το τελευταίο μανικιούρ του χρόνου για λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η παρουσιάστρια σάς έχει μία πολύ δημοφιλή πρόταση. Η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε το trend των chrome nails που πριν μία εβδομάδα είχαμε δει στη Δέσποινα Βανδή.

Μία επανάληψη στο trend των chrome nails

Η αρχή έγινε από τα catwalks  της άνοιξης του 2023, όπου τα νύχια με εφέ καθρέφτη πρωταγωνίστησαν και κυρίως αποθεώθηκαν στο σόου του Tommy Hilfiger. Για την ετυμολογία του trend, η τάση αυτή έχει ονομαστεί chrome nails από το χημικό στοιχείο χρώμιο, το οποίο έχει μια λαμπερή μεταλλική όψη.  Για τη δημιουργία των chrome nails χρησιμοποιείται μια ειδική σκόνη, που προσδίδει αυτό το εφέ του καθρέφτη στα νύχια. Η Κατερίνα Καινούργιου ως beauty addict, φυσικά και δοκίμασε το new age mani. Μάλιστα, πριν μία εβδομάδα στον ημιτελικό του J2us εντοπίσαμε τη Δέσποινα Βανδή με την ίδια πρόταση. Η μόνη διαφορά ότι η παρουσιάστρια επέλεξε την απόχρωση του χρυσού.

chrome nails

Αν η αισθητική σου είναι πιο κοντά στο κίνημα του μινιμαλισμού, η διάσημη nail artist Μπετίνα Γκόλντστειν προτείνει ένα μοντέρνο γαλλικό με μεταλλικές άκρες.

Πώς να προσδώσετε στο απλό μανικιούρ το εφέ του καθρέφτη

Μία απλή απόχρωση βερνικιού νυχιών μπορεί να αποκτήσει την παραπάνω λάμψη, εφαρμόζοντας την ειδική πούδρα και πολυμερίζοντάς τη στο φουρνάκι του ημιμόνιμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ