Οι covid συνθήκες μας έχουν περιορίσει αρκετά στο μακιγιάζ. Η προσοχή συγκεντρώνεται στα μάτια και τι καλύτερο από το να αναδείξουμε με ένα smokey look στο ρεβεγιόν. Αν έχετε βαρεθεί τις διαφορετικές τονικότητες του μαύρου, γκρι ή καφέ, η Ντόρεττα Παπαδημητρίου θα σας εμπνεύσει με την επιλογή της.

Διαβάστε Επίσης: Το μυστικό για τα καλοσχηματισμένα χείλη της Ελεονώρας Μελέτη από το Θάνο Βογιατζή

Ένα διαφορετικό smokey look για το ρεβεγιόν

Ο make-up artist, Θάνος Βογιατζής και δημιουργός του παρακάτω look,

Ντόρεττα Παπαδημητρίου  smokey look

ξέρει πολύ καλά πως να αναδεικνύει τα γυναικεία χαρακτηριστικά. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ως βάση το μπλε ανέδειξε τα καστανοπράσινα μάτια της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ως πρόταση ξεφεύγει από τα τετριμένα. Οι χρωματικές διαβαθμίσεις του μπλε με μικρές πινελιές μωβ δημιουργούν την ιδανική ψυχρή βάση για να δείξει το βλέμμα σας εντυπωσιακό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το smokey look θα σας κάνει να λάμψετε  στο ρεβεγιόν.

2 συμβουλές για τέλεια smokey look

Πολλές από εμάς φοβούνται να τολμήσουν τη δημιουργία ενός smokey look μόνες τους και αυτό είναι το λάθος. Το smokey look όσο δύσκολο φαίνεται, τόσο εύκολα υλοποιείται. Υπάρχουν 2 χρυσοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν:

  • Το smokey look χρειάζεται ανάλαφρη αντιμετώπιση. Δε χρειάζεται να έχετε τελειοποιήσει την τεχνική σας με το πινέλο. Το βασικό βήμα είναι το σωστό σβήσιμο και blending. Όλα θα φαίνονται τέλεια αφενός και αφετέρου, τίποτε δεν γίνεται να μην διορθωθεί με λίγο concealer.
  • Για το τέλειο smokey προτιμήστε ένα fluffy πινέλο, που θα μπορεί να τοποθετεί και να μετακινεί την σκιά σου πολύ απαλά, ώστε το στρώμα της να μην καταλήξει πολύ πυκνό και έντονο. Ένα σωστό smoky eye πρέπει να εκπέμπει μία αιθέρια και ανάλαφρη όψη. H τοποθέτηση της σκιάς είναι πολύ πιο εύκολη με ένα πινέλο με μαλακές ίνες, που θα σβήνει με άνεση το προϊόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ