Τα layers ή αλλιώς μύτες των 90s έχουν επιστρέψει δυναμικά, παρόλα αυτά δε ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μαλλιών. Αν θέλετε να δώσετε κίνηση στο κούρεμα σας, αλλά χωρίς να του στερήσετε τον όγκο, επιλέξτε το U Cut.

Διαβάστε Επίσης: Ο Έλληνας που κούρεψε την Κένταλ Τζένερ

U Cut, το κούρεμα του οποίου οι μετοχές ανεβαίνουν συνεχώς

Το U Cut είναι η λύση για κίνηση και layers στα μαλλιά για όσες έχουν λεπτά μαλλιά. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι μύτες που θυμίζουν το ανεπιτήδευτο style των Γαλλίδων δεν ταιριάζουν σε όλες μας. Είναι πολύ εύκολο να στερήσουν τον όγκο από τα λεπτά και άτονα μαλλιά. Για αυτό και δημιουργήθηκε αυτή η εναλλακτική του στρογγυλεμένου κούρεμα με λιγότερες μύτες που θυμίζει το γράμμα U. Ta πλαϊνά των μαλλιών μας είναι έτσι και αλλιώς πολύ πιο λεπτά σε σχέση με το πίσω μέρος. Αυτό το κούρεμα, λοιπόν. βοηθά στην αποκατάσταση της αρμονίας στο hair-look μας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουμε από τον κομμωτή μας να κόψει ελαφρώς τα μαλλιά μας στο πίσω μέρος, ακολουθώντας το σχήμα U. Έτσι θα απαλλαγούμε από τις άκρες που κάνουν το hair-look μας να δείχνει δίχως όγκο και κίνηση. Και το σημαντικό απ’ όλα; Εκτός από τη δημιουργία ομοιόμορφου όγκου, αυτό το κούρεμα είναι πολύ εύκολο στη συντήρηση και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το πιο εύκολο trick για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας

Ένα εύκολο και γρήγορο κόλπο να δημιουργήσετε όγκο είναι να αλλάξετε τη χωρίστρα σας και να γυρίσετε τα μαλλιά σας από την άλλη πλευρά. Η χωρίστρα στη μέση θα κάνει πάντα τα μαλλιά να φαίνονται πιο επίπεδα – και αναποδογυρίζοντας τα είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε το σώμα της τρίχας. Ξεκινήστε από την κορυφή της κεφαλής. Ίσως να θυμάστε το backcombing, που είναι μια παλιά τεχνική πολύ χρήσιμη όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε πυκνές ρίζες, Πάρτε μια βούρτσα με μικτές τρίχες και πιάστε τα μαλλιά προς τα πάνω, πιέζοντας τη βούρτσα προς τα κάτω ακριβώς πίσω από τις ρίζες στην κορυφή της κεφαλής σας–αυτό θα δημιουργήσει ένα Μπριζίτ Μπαρντό εφέ και θα αναδείξει ακόμη και το βλέμμα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ