Οι αδελφές Καρντάσιαν αποτελούν τα it girls της εικοσαετίας με τη Κένταλ Τζένερ να αποτελεί τη fashionable it girl της οικογενείας. Λίγο το effortless style της, πολύ επιτυχημένη της καριέρα στο modeling βρίσκεται στο front row των τάσεων. Όπως και έγινε στο τελευταίο της εξώφυλλο στο περιοδικό Elle.

   Kendall Jenner κούρεμα

Το 25χρονο μοντέλο υιοθέτησε το hot κούρεμα του 2021. Μάλιστα, δημιουργός αυτού ήταν ο κορυφαίος Έλληνας hairstylist, Πάνο Παπανδριανός. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Αρχικά, αν ανήκεις στην κατηγορία των fashionista, τότε ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο Πάνος  Παπανδριανός. Είναι ο άνθρωπος που έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και fashion shows του κόσμου, ενώ βρίσκεται πίσω από τα μαλλιά supermodels, όπως η Μπέλα & η Τζίτζι Μπέλα.

Kendall Jenner κούρεμα

Η έδρα του είναι η Νέα Υόρκη και μας κάνει περήφανους με την αισθητική και τη ξεχωριστή ματιά στο κόσμο του hair styling. Έτσι, το κούρεμα της Κένταλ Τζένερ στο τελευταίο εξώφυλλο του Elle δεν θα μπορούσε να είναι old news. Το όνομα αυτού shullet και είναι ο συνδυασμός του mullet και του πολυαγαπημένου shaggy cut. Είναι το κούρεμα που μεσουρανούσε στα 70s και 80s και την αρχή αυτού έκανε ο θρυλικός Ντέιβιντ Μπόουι. Εδώ, η Κένταλ Τζένερ έχει υιοθετήσει μία πιο light εκδοχή του κουρέματος των punk rocker. Με μία σχεδόν ανεπαίσθητη χαίτη και ένα έντονο φιλάρισμα που διευκολύνει τη δημιουργία των κυματισμών. Το λατρέψαμε, εσύ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ