Τα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού είναι hair goals. Tο χτένισμα σήμα κατατεθέν της είναι οι κυματισμοί. Παρόλα αυτά, ένα διαφορετικό χτένισμα της Δούκισσας Νομικού μας κέντρισε τη προσοχή.

Το διαφορετικό χτένισμα της Δούκισσας Νομικού από τα 90s

Μας αρέσει πολύ η θηλυκή και πιο sexy πλευρά της παρουσιάστριας. Μάλιστα, αυτό το διαφορετικό χτένισμα της Δούκισσας Νομικού είναι κύριος εκπρόσωπος αυτό του vibe.

διαφορετικό χτένισμα Δούκισσας Νομικού

Ίσιο, καθόλου στιλιζαρισμένο με κίνηση στις άκρες, είναι η πρόταση για τα ίσια μαλλιά του 2022. Η συγκεκριμένη επιλογή αναδεικνύει το μήκος και δεν περιορίζει το sexy όγκο, που όλες αγαπάμε.

Ίσια μαλλιά με όγκο, πώς να τα επιτύχετε

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το σωστό σαμπουάν και conditioner. Είναι πολύ σημαντικό – αν θέλετε να πετύχετε ένα ίσιο hairlook- να ξεκινήσεις την περιποίηση των μαλλιών σου με το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner για ίσια μαλλιά. Μετά το λούσιμο, προσπαθήστε να αφαιρέσετε την υγρασία από τα μαλλιά σας, απλώστε μία κρέμα για απαλά μαλλιά ή ένα leave-in conditioner και στο τέλος, χρησιμοποιήστε ένα serum ή ένα λαδάκι ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας

Στην ίδια λογική (της εξειδίκευσης) χρησιμοποιήστε μία super-απορροφητική πετσέτα με μικροΐνες για να αφαιρέσετε την υγρασία από τα μαλλιά σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα τους προκαλέσεις καταστροφή ή φριζάρισμα.

Αφού χτενίσετε τα μαλλιά σας, τύλιξτέ τα – ενώ είναι ακόμη νωπά – γύρω από το κεφάλι σας. Στην ουσία παίρνετε μεγάλα τμήματα μαλλιών και τα τυλίγετε γύρω από την κορυφή του κεφαλιού σας. Στερεώνετε με τσιμπιδάκια και περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν. Στο τέλος αφαιρείτε τα τσιμπιδάκια και τα ξετυλίγετε με προσοχή, χτενίζοντάς τα παράλληλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ