Η Δούκισσα Νομικού είναι super updated για ό,τι αφορά τις beauty επιλογές της. Έτσι δε γινόταν το κούρεμα της να μην ήταν η απόλυτα τάση. Ένα hairstyle που θα δείξει τα μαλλιά σας πιο πλούσια.

Διαβάστε Επίσης: Το concealer της Δούκισσας Νομικού κοστίζει κάτω από 14 ευρώ

Ποιο κούρεμα είναι η απόλυτη τάση;

Στα παρασκήνια φωτογράφισης για μεγάλο brand παπουτσιών που εκπροσωπεί η Δούκισσα Νομικού εντοπίσαμε τον κομμωτή της, Χρύσανθο Σμυρναίο. Εκεί ο hair stylist ρετούσαρε το κούρεμα της παρουσιάστριας με γνώμονα τη μεγάλη τάση της σεζόν.

κούρεμα τάση

Ποια είναι αυτή; Τα waterfall layers, ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για μακριά μαλλιά, που χαρίζει όγκο. Για να υιοθετήσετε το εν λόγω κούρεμα, θα πρέπει να ζητήσετε layers, τα οποία να ξεκινούν από το ύφος του πηγουνιού και να “κατεβαίνουν” σταδιακά μέχρι τις άκρες. Το hairstyle πρέπει να έχει στρογγυλέμενες άκρες και όχι ακατάστατο φιλάρισμα.  Με αυτό το τρικ χαρίσετε κίνηση και όγκο στα μαλλιά σας. Δεν χάνεται μήκος και αυτό μακραίνουν υγιή και δυνατά.

Δύο σημάδια που δείχνουν ότι τα μαλλιά σας θέλουν κούρεμα

Τα μαλλιά μπερδεύονται εύκολα. Αν παρατηρείτε κόμπους όταν τα χτενίζειτε ή δεν μπορείτε με τίποτα να τα ξεμπερδέψετε, μη χάνετε χρόνο. Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο

Έχετε θαμπά μαλλιά; Αν τα μαλλιά σας έχουν χάσει τη λάμψη τους, ακόμα κι αν τα φροντίζετε με ειδικά σαμπουάν και μάσκες, τότε χρειάζεστε σίγουρα κούρεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ