Η Δούκισσα Νομικού είναι μία γυναίκα που αγαπά το beauty και δε διστάζει να μοιράζεται τα τιπ της με άλλες γυναίκες. Ο λογαριασμός της στο ίνσταγραμ είναι γεμάτος από χρήσιμες συμβουλές. Έτσι, σε ένα από τα τελευταία video της ανακαλύψαμε το concealer που χρησιμοποιεί για κάλυψη των μαύρων κύκλων.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με το αξεσουάρ που αγαπούν οι Γαλλίδες

Η κάλυψη των μαύρων κύκλων με ένα value for money προϊόν

Στο παρακάτω screenshot θα δείτε τη συσκευασία του Τrue Match Eye Cream in a Concealer από τη L’Oreal Paris.

Δούκισσα Νομικού κάλυψη μαύρων κύκλων

Πρόκειται για ένα concealer με καινοτόμο σύνθεση για τη κάλυψη των μαύρων κύκλων αλλά και για περιποίηση της περιοχής. Η σύνθεση συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας κρέμας ματιών και την λάμψη ενός concealer. Το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και δρα όπως ακριβώς η κρέμα ματιών σας. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και εξασφαλίζει βλέμμα πιο ξεκούραστο σε μια εβδομάδα. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει τις χρωστικές ένος concealer, διορθώνει ατέλειες στο λεπτό, φωτίζει την επιδερμίδα, δίνοντας λείο και φυσικό αποτέλεσμα. Η τιμή του δε ξεπερνά τα 15€, αφού κοστίζει 13,99€.

Beauty Editor’s Note:

Απλώστε το concealer με ένα fluffy πινέλο για διάφανο τελείωμα ή ζεστάνετε το προϊόν με τα δάχτυλά σας για να καλύψετε την περιοχή χωρίς να αφήσετε μεγάλη ποσότητα στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε να δημιουργήσετε τυχόν γραμμές στο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα δεν θα χρειαστείτε πούδρα για φιξάρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ