Αν είστε από τις γυναίκες που το νεσεσέρ σας είναι πιο μεγάλο από τη τσάντα σας, ήρθε η στιγμή να σας αλλάξουμε τα δεδομένα. Για σήμερα χρειάζεστε μόνο δύο καλλυντικά επειδή η ημέρα του Πάσχα επιβάλλει effortless look.

Διαβάστε Επίσης: Το μυστικό για το πασχαλινό μακιγιάζ της Χέιλι Μπίμπερ

Καλλυντικά για προστατευμένη επιδερμίδα την ημέρα του Πάσχα

Η σημερινή ημέρα είναι άμεσα συνυφασμένη με πολλές ώρες στην εξοχή. Εκεί δε χρειάζεστε άπειρα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά δύο καλλυντικά για την ημέρα του Πάσχα. Αυτά είναι το αντηλιακό και ιαματικό νερό σε mist. Οι δερματολόγοι τονίζουν συνεχώς την αναγκαιότητα χρήσης αντηλιακού, επισημαίνοντας πως πρέπει να το ανανεώνουμε συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας, ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ μας. Έτσι, τα αντηλιακά σπρέι γίνονται σωτήρια προϊόντα για την τσάντα μας, καθώς με μερικούς μόνο ψεκασμούς έχουμε μεγάλη κάλυψη και προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου. Μη ξεχνάτε, ακόμα και χωρίς 100% ηλιοφάνεια οι UVA ακτίνες διαπερνούν τα σύννεφα και προκαλούν γήρανση. Δεύτερο, είναι το ιαματικό νερό σε mist. Ειδικά, στους ανθρώπους με αλλεργίες.

νερό mist

Είναι καταπραϋντικό: Το ψυκτικό του αποτέλεσμα είναι ιδανικό για να απαλύνει εγκαύματα πρώτου βαθμού, όπως ηλιακά εγκαύματα. Είναι αναπλαστικό: Χησιμοποιείται συχνά στην αισθητική ιατρική για τη διευκόλυνση της επούλωσης των μικρών δερματικών αποξέσεων. Βοηθά, επίσης, στην επιτάχυνση της διαδικασίας επιδιόρθωσης της ακμής. Είναι προστατευτικό: Ορισμένα ιαματικά νερά, πλούσια σε διοξείδιο του πυριτίου, έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό φιλμ έναντι επιθέσεων που σχετίζονται κυρίως με την ατμοσφαιρική ρύπανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ