Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε «ταξιδέψαμε» νοητά με τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου που βρέθηκε τη Ρώμη. Φυσικά και σto beauty department του ok!mag αναλύσαμε τα look της και εντοπίσαμε δύο χτενίσματα που αγαπήσαμε.

Διαβάστε Επίσης: Η θεραπεία ομορφιάς που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου πριν το τριήμερο

Οι εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου στη Ρώμη

Το πρώτο look της παρουσιάστριας στην ιταλική πρωτεύουσα ήταν ένα low ponytail.

Κατερίνα Καινούργιου Ρώμη

Το ponytail δεν είναι απλά ένα σούπερ διαχρονικό χτένισμα, αλλά αποτελεί και αυτή τη λύση που μπορεί να μας σώσει σε κάθε περίσταση, από ένα επαγγελματικό ραντεβού, μέχρι μια βραδινή έξοδο, όταν δεν υπάρχει χρόνος να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας. Η αλογοουρά μπορεί ακόμα να μας κάνει να δείχνουμε νεότερες, καθώς “τραβά” το δέρμα προς τα πάνω και δημιουργεί αυτό το lifting εφέ. Μάλιστα, η χαμηλή εκδοχή της είναι ότι πιο κομψό μπορείτε να επιλέξετε για το καλοκαίρι.

Το δεύτερο χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου στη Ρώμη που μας άρεσε ήταν το faux bob.

Κατερίνα Καινούργιου Ρώμη

Το faux bob cut ή αλλιώς ψεύτικο καρέ, είναι ένα hairstyle που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Είναι ιδανικό για όσες είναι συνδεδεμένες με τα μακριά μαλλιά τους, αλλά θέλουν να κάνουν μία διαφορετική εμφάνιση.  

Και οι δύο επιλογές είναι πολύ πρακτικές για ταξίδια, καθώς δε χρειάζονται χρονοβόρο styling ούτε να λουστείτε εξ’ αρχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ