Ακόμα και αν ο καιρός μας τα χαλάσει το τριήμερο, εμείς θα κρατήσουμε το ηθικό μας ακμαίο. Θα προετοιμαστούμε για αυτό το long weekend, όπως έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου και ευελπιστούμε για μερικές ακτίνες ήλιου τη Δευτέρα.

Διαβάστε Επίσης: Η μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ από την Κατερίνα Καινούργιου

Η σωστή προετοιμασία για το τριήμερο, ξεκινά με…

…με laser. Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφτηκε το αγαπημένο της κέντρο αισθητικής για μία συνεδρίας αποτρίχωσης πριν το τριήμερο.

θεραπεία ομορφιάς Κατερίνα Καινούργιου

Πλέον, τα μηχανήματα νέας γενιάς αποτριχώνουν με επιτυχία και τις μαυρισμένες επιδερμίδες οπότε μπορείτε να συνεχίσετε τις συνεδρίας σας καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Συμβουλές για επιτυχημένο laser

Μην παρασύρεστε από τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές που μπορεί να βρίσκετε. Μπορεί η τιμή ανά συνεδρία να σας φαίνεται (ή και να είναι ) πολύ χαμηλή αλλά η συνεδρία να γίνεται τόσο βιαστικά και με χαμηλή ένταση που να χρειαστείτε πολύ περισσότερες φορές και τελικά να πληρώσετε αθροιστικά μεγαλύτερο ποσό και με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ζητήστε από την αρχή ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα με το συνολικό (περίπου) αριθμό συνεδριών ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει, το κόστος ανά συνεδρία και το συνολικό κόστος για ένα καλό αποτέλεσμα (μείωση τριχοφυίας 85-95%).

-Προτιμήστε γιατρούς ή κέντρα που κρατάνε αρχείο ασθενών και σημειώνουν κάθε φορά τις παραμέτρους που χρησιμοποίησαν, τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες κατά ή μετά τη συνεδρία (μεταβολή χροιάς δέρματος, έγκαυμα, θυλακίτιδα ή έρπης κ.α), που αξιολογούν το αποτέλεσμα κάθε συνεδρίας και αλλάζουν αντίστοιχα τις ρυθμίσεις (ένταση ,διάρκεια παλμού,συχνότητα) ώστε να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα. Όσο και αν σας φαίνεται απλή διαδικασία η αποτρίχωση, πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες και καλό είναι να απαιτείτε σοβαρή αντιμετώπιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ