Ας είμαστε ειλικρινείς, οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά δεν είναι εύκολη απόφαση για πολλές γυναίκες. Μπορεί ννα φλερτάρετε με την ιδέα του καρέ ως κούρεμα, αλλά να μη τολμάτε να πάρετε την απόφαση. Για να σιγουρευτείτε ότι είναι μία επιλογή που σας ταιριάζει, ακολουθήστε το παράδειγμα της Φαίης Σκορδά.

Διαβάστε Επίσης: Η beauty αλλαγή που έκανε η Φαίη Σκορδά στο τέλος της χρονιάς

Πρόβα για καρέ

Το καρέ ως κούρεμα είναι μία κομψή επιλογή θα προσδώσει πόντους κομψότητας στο style σας. Παρόλα αυτά, αν πάρετε τη μεγάλη απόφαση δεν υπάρχει γυρισμός. Για αυτό και θα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Φαίης Σκορδά.

Φαίη Σκορδά καρέ

Ο hair stylist της, Βασίλης Μπουλούμπασης, δημιούργησε αυτό το εντυπωσιακό faux bob. Το faux bob ετυμολογικά σημαίνει το ψεύτικο καρέ. Ψεύτικο, επειδή δημιούργησε old Hollywood όγκους και στερέωσε τις άκρες στο αυχένα. Με αυτό το τρόπο συνέθεσε τη ψευδαίσθηση ενός καρέ. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς. Ακόμα και αν δεν είστε δεξιοτέχνης στα χτενίσματα, δοκιμάστε να στερεώσετε τα μαλλιά σας μέσα από ένα ζιβάγκο. Διατηρείστε το χτένισμα για λίγες μέρες μέχρι να σιγουρευτείτε ότι το bob θα γίνει το νέο σας κούρεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ