Η 30η απονομή των SAG Awards που πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium του Los Angeles. Στο κόκκινο χαλί έλαμψαν πολλές παρουσίες με αυτή της Μάργκο Ρόμπι να «κλέβει» την παράσταση με το μίνι φορέμα της, αλλά και τα ευφάνταστα νύχια της προτιμώντάς την μεγάλη τάση των jelly nails.

Η ανοιξιάτικη πρόταση της Μαργκό Ρόμπι για τα νύχια ονομάζεται jelly nails

Πλέον οι τάσεις, ειδικά στο μανικιούρ ξεπροβάλλουν με ταχύτητα φωτός. Στις 21 Μαρτίου υποδεχόμαστε και επίσημα την άνοιξη και τι πιο relevant από ένα μανικιούρ που να συνάδει με το vibe της εποχής. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και η πρόταση της Μάργκο Ρόμπι η οποία εμφανίστηκε στα SAG Awards 2024 με jelly nails.

το μανικιούρ της Μάρκγο Ρόμπι

Από την ονομασία τους μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται για μία extra glossy πρόταση. Για την ακρίβεια πήραν το όνομα τους από τα παιδικά παπούτσια θαλάσσης που θυμίζουν ζελεδάκια. Φυσικά, στην Κορέα υπάρχουν ειδικά βερνίκια που μπορείτε να αντιγράψετε το εφέ. Αλλά η διάσημη nail artist, Betina R. Goldstein στο παρακάτω post αναφέρει σταδιακά πως να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Editor’s Note: Αν σκέφτεστε ότι τα νύχια σας θα χαλάσουν με το παραμικρό σας πιάνει άγχος τότε το soft gel είναι μια αρκετά καλή επιλογή για εσάς και για αντιγράψετε το εφέ. Αυτό αποτελεί μια από τις πιο κοινές επιλογές στην αγορά και συνήθως έχει το βασικό χρώμα και την τελική εμπίστρωση. Φυσικά, όπως γνωρίζετε, “στεγνώνει” κάτω από τη λάμπα με το υπεριώδες φως.

Διαβάστε Επίσης: Πέδρο Πασκάλ: Παρέλαβε το βραβείο του στα SAG Awards μεθυσμένος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ