Ο Πέδρο Πασκάλ κέρδισε το βραβείο SAG για τον καλύτερο ανδρικό ρόλο σε δραματική σειρά για το The Last of Us, αλλά όταν ανέβηκε στη σκηνή για να εκφωνήσει τον λόγο του, παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Τα 30ά ετήσια βραβεία της Ένωσης Ηθοποιών SAG (Screen Actors Guild Awards), πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Shrine Auditorium & Expo Hall στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός κέρδισε το βραβείο και ανέφερε συγκεκριμένα: «Αυτό είναι λάθος, για πολλούς λόγους. Eίμαι λίγο μεθυσμένος. Νόμιζα ότι μπορούσα να μεθύσω», είπε αρχικά.

Ο 48χρονος ηθοποιός χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να συγκεντρωθεί πριν ευχαριστήσει το streaming δίκτυο της σειράς, HBO.

«Χριστέ μου, γελοιοποιούμαι. Αλλά σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!» είπε συγκινημένος. Ο ηθοποιός χαρακτήρισε το βραβείο «Aπίστευτη γα***ένη τιμή» και σκόπευε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του που ήταν υποψήφιοι, αλλά είπε ότι «δεν μπορούσε να θυμηθεί κανένα από τα ονόματά σας αυτή τη στιγμή».

Ο Πασκάλ άρχισε να ευχαριστεί την οικογένειά του που είπε ότι «μπορεί να παρακολουθεί» στο σπίτι, αλλά σταμάτησε για λίγο όταν άρχισε να γίνεται ακόμα πιο συναισθηματικός.

«Θα πάθω κρίση πανικού και θα φύγω», κατέληξε πριν αποχωρήσει από τη σκηνή.

Ο ηθοποιός συνομιλώντας αργότερα με τον Ταν Φρανς στα παρασκήνια, όπου ο σχεδιαστής μόδας τον ρώτησε αν ήταν ευχαριστημένος με την ομιλία του, ανέφερε: «Δεν θυμάμαι τι είπα», παραδέχτηκε ο Πασκάλ. «Απλά ήμουν πολύ έκπληκτος, οπότε ας το δούμε αργότερα στο YouTube».

Διαβάστε επίσης:

SAG Awards 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

SAG Awards 2024: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ