Επιτέλους χειμώνας και αυτό σημαίνει και μερικές αλλαγές στη ρουτίνα μας. Τα μαλλιά όταν δεν είναι καλά ενυδατωμένα επηρεάζονται όσο και η επιδερμίδα μας. Στατικός ηλεκτρισμός, φύτρες που «πετάνε» και αυτή τη φορά μάς η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει ένα εύκολο tip για να αποφύγουμε το φριζάρισμα. Μη ξεχνάτε, τα μαλλιά φριζάρουν όταν δεν έχουν υγρασία και τα φυσικά έλαια τους. Όταν είναι ξηρά και αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα από τις χημικές και τεχνητές εργασίες όπως η βαφή και τα εργαλεία styling, το εξωτερικό περίβλημα της τρίχας, δηλαδή το περιτρίχιο, ανοίγει και επιτρέπει στην υγρασία να το διαπεράσει και να το διογκώσει. Επομένως, είναι μία συνθήκη που μπορεί να αντιμετωπίζουμε όλες.

Η πιο γρήγορη λύση για το φριζάρισμα από την Αθηνά Οικονομάκου

Τα baseball cap δεν είναι μία καινούρια τάση, καθώς μας απασχολούν από το 2020. Τα συναντήσαμε σε διάφορες πασαρέλες όπως αυτή του Tom Ford για τη σεζόν, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 αλλά «υπεύθυνες» για την ταχύτατη και έντονη δημοφιλία τους είναι -ποιες άλλες;- οι αγαπημένες μας fashionistas και τα αγαπημένα μας it girl. Ένα τέτοιο για εμάς είναι και η Αθηνά Οικονομάκου που επέλεξε τη χειμερινή εκδοχή του baseball cap και μας έδωσε και μία ιδέα πώς να περιορίσουμε το φριζάρισμα.

Η Αθηνά Οικονομάκου με baseball cap

Φορώντας ένα καπέλο και μάλιστα ένα stylish καπέλο «κρύβουμε» τυχόν ατέλειες στο χτένισμα μας. Μάλιστα, για τις άκρες μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα leave-in προϊόν ή ένα λαδάκι. Κάπως έτσι, «σώζουμε» και την πιο απαιτητική bad hair day.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με το τέλειο χτένισμα για πλεκτά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ