Η παρουσιάστρια για μία ακόμη φορά μάς εξέπληξε. Σε ένα πρόσφατα Q&A η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το μανικιούρ δοκίμασε πρώτη φορά. Είμαστε σίγουροι ότι δε το περιμένατε.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με taupe smokey look

Η Δούκισσα Νομικού πρώτη φορά με ένα μανικιούρ που, σίγουρα έχετε δοκιμάσει

δείχνουν ενδιαφέρον για τα μυστικά ομορφιάς της και εμπνέονται από τις επιλογές της. Έτσι η Δούκισσα Νομικού δε δίστασε να μοιραστεί ότι πρώτη φορά επέλεξε το απόλυτο μαύρο για το μανικιούρ της.

Δούκισσα Νομικού μανικιούρ

Περίεργο ε; Καθώς, πρόκειται για μία δημοφιλή απόχρωση που, ειδικά οι Ελληνίδες, προτιμούν. Η επιστροφή του gothic και του punk style, έφερε ξανά στο προσκήνιο τα gothic nails και το τελικό εφέ δείχνει απόλυτα δυναμικό. Τα μαύρα νύχια είναι glossy και edgy, αλλά και μια απόλυτα διαχρονική επιλογή, που μπορεί να σας συνοδεύει σε κάθε περίσταση και με κάθε look. Μας αρέσουν πολύ στο short mani, της Δούκισσας Νομικού. Για ένα chic και luxe μανικιούρ, φροντίστε τα νύχια σας να είναι κοντά και περιποιημένα. Το μαύρο μανικιούρ είναι πάντα classy, φέτος όμως κατατάσσεται και στις μεγαλύτερες τάσεις που θα οδηγήσουν το στυλ σας σε άλλο επίπεδο. Ολοκληρώνει ένα all-black look.

Editor’s Note:

Για να πετύχετε το τέλειο εφέ, εφαρμόστε πρώτα μια βάση στα νύχια, ώστε να αποφύγετε το κιτρίνισμα. Συνεχίστε με δύο στρώσεις από βερνίκι και ολοκληρώστε με top coat για έξτρα λάμψη και για να παρατείνετε την διάρκεια του χρώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ