Οι αλλαγές στα μαλλιά της ριάλιτι σταρ μπορούν να είναι πολλές και διαφορετικές κατά τη διάρκεια ενός χρόνου. Μετά το Met Gala, η οποία εμφανίστηκε με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, διένυσε τη ξανθιά περίοδο της. Έτσι, ένα πρόσφατο video στο TikTok μάς αποκάλυψε ποια προϊόντα επιλέγει η Κιμ Καρντάσιαν όταν γίνεται ξανθιά.

Διαβάστε Επίσης: Πόσο κοστίζει η ρουτίνα ομορφιάς της Νορθ Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν γίνεται ξανθιά και τα μαλλιά της εξακολουθούν να είναι υγιή

Η Κιμ Καρντάσιαν δε διστάζει να μοιράζεται τις beauty προτιμήσεις της, ακόμα και όταν αυτές δεν είναι χορηγούμενες. Κάτι για το οποίο την εκτιμούμε πολύ. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να μην είναι ακόμα ξανθιά, όμως, ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral. Σε αυτό αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί όσο είναι ξανθιά. Πρόκειται για τις θεραπείες olaplex και k18, δύο ανταγωνιστικά brand με ίδια, όμως, φιλοσοφία.

Κιμ Καρντάσινα ξανθιά

Το OLAPLEX είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη υπηρεσία η οποία βοηθάει τους κομμωτές να πετύχουν πολύ ξανθά αποτελέσματα στα μαλλιά χωρίς να καταστρέφουν την τρίχα. Δημιουργοί του δύο χημικοί γνωστοί στον χώρο , ο Dr Eric Pressly και ο Dr Craig Hawker. To Olaplex σχεδιάστηκε με σκοπό να επανασυνδέει τους δισουλφιδικούς δεσμούς οι οποίοι σπάνε από τις τεχνικές εργασίες βαφής και αποχρωματισμού και είναι ελεύθερο από σιλικόνες, έλαια, αλδεύδες, parabens, γλουτένη και δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα! Από την άλλη, το K18Peptide™ σχεδιάστηκε μετά από μία λεπτομερή εξέταση και ανάλυση 1.242 πεπτιδίων που συνθέτουν το γονιδίωμα πρωτεΐνης της κερατίνης που υπάρχει στα ανθρώπινα μαλλιά. Μετά από μία δεκαετία έρευνας ανακαλύφθηκε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα φθαρμένα – από εργαλεία θερμότητας και χημικές ουσίες – μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide™. Με πατενταρισμένη σύνθεση τα προϊόντα K18 δεν επανορθώνουν προσωρινά μόνο τα μαλλιά, αλλά είναι τα πρώτα προϊόντα που αξιοποιούν τη βιομιμητική επιστήμη, επανασυνδέοντας σε βάθος τις αλυσίδες κερατίνης που έχουν υποστεί σπάσιμο και φθορά από τα ντεκαπάζ και την βαφή, αλλά και απο τεχνικές εργασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ