Η ηθοποιός αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της, μακριά από επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Έτσι, επισκέφτηκε το αγαπημένο της beauty salon. Στο τέλος της θεραπείας, εντοπίσαμε τη φυσική αντιγηραντική μέθοδο που δοκίμασε η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε Επίσης: Το viral hair tool της Αθηνάς Οικονομάκου

Μία φυσική αντιγηραντική μέθοδο που αγαπούν οι beauty editors επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου

Οι στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης προσώπου είναι αγαπημένες μας για όλες τις γυναίκες. Είναι, ίσως, μία από τις αντιπροσωπευτικότερες κινήσεις self care. Κάπως, έτσι, απήλαυσε τη θεραπεία της η ηθοποιός στο αγαπημένο της beauty salon, λέγοντας «ναι» σε μία φυσική αντιγηραντική μέθοδο.

φυσική αντιγηραντική μέθοδο

Ποια είναι αυτή; Το μασάζ προσώπου. Μία κίνηση ματ στην περιποίηση. Εκτός από λάμψη, τονώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Σε αυτήν την περίπτωση ασκούμε ήπια πίεση στους μύες ώστε να διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος. Αν ωστόσο έχουμε ευαίσθητο ή λιπαρό δέρμα ή ακμή, τότε μειώνουμε την πίεση.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του μασάζ είναι η διέγερση της λέμφου, η οποία ευθύνεται για την απομάκρυνση των τοξινών, και η φυσική διαδικασίας εξυγίανσης του δέρματος. Επιπλέον, τονώνει την άμυνά του απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις και μειώνει την κατακράτηση υγρών.

– Η διαδικασία είναι τόσο χαλαρωτική που μπορεί να συμβάλλει και στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου. Την εκτελούμε πριν κοιμηθούμε, χρησιμοποιώντας ένα έλαιο προσώπου με λεβάντα, η οποία βοηθάει ακόμα περισσότερο.

Ακόμα και 2 λεπτά την ημέρα θα κάνουν τη διαφορά, καθυστερώντας τον σχηματισμό ρυτίδων ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνουν τον νου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ