Τα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου είναι hair goals. Κάθε συμβουλή της αυτόματα καταχωρείται στα saved. Αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας ένα tool για τα μαλλιά που την ενθουσίασε και μάλιστα, εδώ και καιρό έχει γίνει viral.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου δοκίμασε τη νέα τάση στις ανταύγειες

To tool για τα μαλλιά που της πρότεινε η Μαίρη Συνατσάκη

Οι λόγοι που λατρεύουμε τα μαλλιά της Αθηνάς είναι πολλοί. Έχουν υπέροχο χρώμα με φυσικά ξανοίγματα, δείχνουν πάντα πλούσια με κίνηση και ακόμα και όταν επιλέγει να δημιουργήσει κυματισμούς, αυτοί είναι πάντα ανάλαφροι. Έτσι, όταν μας παρουσίασε το νέο tool styling για τα μαλλιά της, τα screenshot πήραν φωτιά. Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε και αυτή φανατική του Air Wrap από Dyson.

Αθηνά Οικονομάκου tool για τα μαλλιά

Μάλιστα, είναι ένα εργαλείο που της πρότεινε και η πολύ καλή της φίλη και συνεργάτιδα, Μαίρη Συνατσάκη. Το Air Wrap έχει κατακλίσει τα feed και fy των social media σελίδων μας, κατατάσσοντάς το σε ένα viral προϊόν ομορφιάς.

tool για τα μαλλιά

Η συσκευή της Dyson έλκει, τυλίγει και κάνει μπούκλες στα μαλλιά με τη βοήθεια του αέρα και κάνει styling χωρίς υπερβολική θερμότητα, προστατεύοντας την τρίχα. Οι κυματισμοί έχουν, είναι ανάλαφροι και δείχνουν πιο «γεμάτοι». Στεγνώνει και φορμάρει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Με τα διαφορετικά εξαρτήματα που διαθέτει, μπορείτε να πετύχετε το στυλ που επιθυμείτε. Αυτή τη στιγμή οι δημοσιεύσεις που αφορούν το airwrap αγγίζουν τα 322,9 εκατομμύρια στο Tiktok και στο Instagram τις 50k τουλάχιστον.  Ανυπομονούμε τα χτένισμα της Αθηνάς Οικονομάκου με αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ