Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταθερή στις beauty επιλογές της. Γνωρίζει πολύ καλά τι της πηγαίνει και το επαναλαμβάνει με περίσσεια αυτοπεποίθηση. Αυτό, βεβαία, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει με απόλυτη αρτιότητα διαφορετικές επιλογές. Παρότι, λοιπόν, την έχουμε συνηθίσει με ένα signature hairstyle που θέλει τα μαλλιά της ανάλαφρα με κυματισμούς. Το μήνα Οκτώβρη του 2021 τα χτενίσματα από την Ελένη Μενεγάκη ήταν διαφορετικά και μας εξέπληξαν ευχάριστα.

Τα χτενίσματα που θα αντιγράψουμε από την Ελένη Μενεγάκη

Η boho chic επιλογή με τις πλεξίδες προσδίδει νεανικό vibe στο style της Ελένης Μενεγάκη. Μας αρέσει που συνδυάζει αυτό το χτένισμα με πλεκτό top.

Ελένη Μενεγάκη χτενίσματα

Το Slicked back χτένισμα είναι η πιο σύγχρονη πρόταση και μάλιστα το ίδιο χτένισμα είχε υιοθετήσει και η Μαρία Μπεκατώρου. Μία chic προσέγγιση για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Ο larger than life κότσος της Ελένης Μενεγάκη, μας θυμίζει παλαιότερες εμφανίσεις της. Το συγκεκριμένο updo είναι πολύ κομψό και αναδεικνύει τα κόκκαλα των ώμων και του ντεκολτέ.

Ελένη Μενεγάκη χτενίσματα

Η Ελένη Μενεγάκη σπάνια θα επιλέξει το αυστηρό ίσιο ως χτένισμα. Παρόλα, αυτά όταν το συνδυάζει με ένα fitted κοστούμι δημιουργεί ένα power look άξιο αντιγραφής.

Μενεγάκη χτενίσματα

Το half up top knot είναι μια φρέσκια πρόταση, ειδικά και τις απογευματινές ώρες. Τα χαρακτηριστικά της παρουσιάστριας αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο.

χτενίσματα Ελένη Μενεγάκη

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι δημιουργός των παραπάνω είναι η hair stylist Κατερίνα Λούβαρη. Σας άρεσε η beauty αναδρομή για τα χτενίσματα από την Ελένη Μενεγάκη;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ