Οι νέες τάσεις στο hair styling για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας αποθεώνουν τα πλούσια μακριά μαλλιά και οι επώνυμες φροντίζουν να υιοθετούν το trend αφού πρώτα συμβουλευτούν τους hair experts.

Για παράδειγμα ένα από τα πιο δυνατά trends φέτος είναι το sleek χτένισμα με όγκο στις ρίζες. Το συγκεκριμένο στυλ υιοθέτησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη με τη βοήθεια της hair expert Κατερίνας Λούβαρη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αγαπά ιδιαίτερα αυτό το στυλ που αναδεικνύει τα πλούσια μαλλιά της. Επιπλέον τα μαλλιά που είναι χτενισμένα προς τα πίσω, βοηθούν ώστε να «φωτίζονται» τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ανάλογο look υιοθέτησε και η Μαρία Μπεκατώρoυ στο εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφόρησε το προηγούμενο Σάββατο μαζί με αποκαλυπτική της συνέντευξη. O celebrity hair-expert Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε για την παρουσιάστρια του Mega ένα θηλυκό ίσιο χτένισμα με όγκο στις ρίζες που χάριζε ένα εντυπωσιακό αέρα στο look της. Το μυστικό; Ο όγκος στις ρίζες γύρω από το στεφάνι των μαλλιών χαρίζει ένα επιβλητικό ύφος στο look θυμίζοντας κάτι από… τη χαίτη του λιονταριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ