Η wedding season βρίσκεται στο απόγειο της. Οι νύφες του καλοκαιριού του 2022 είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι αναζητούν beauty προτάσεις. Μία τέτοια έρχεται από την Κατερίνα Καινούργιου που δοκίμασε το ιδανικό νυφικό χτένισμα για γάμο σε νησί.

Διαβάστε Επίσης: Ο εντυπωσιακός κότσος της Κατερίνας Καινούργιου

Ένα νυφικό χτένισμα προσαρμοσμένο στο αισθητική του νησιού

Οι νύφες που επιλέγουν το περιβάλλον ενός νησιού για το γάμο τους είναι προετοιμασμένες για ένα γάμο απαλλαγμένο από το οτιδήποτε επιτηδευμένο. Έτσι και το beauty look πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στα παραπάνω δεδομένα. Ξεχάστε τα περίτεχνα χτενίσματα και πείτε ένα μεγάλο «ναι» στην απλότητα. Το νυφικό χτένισμα πρέπει να είναι επιμελώς ατημέλητο, χωρίς περιττές φλυαρίες. Κάτι σαν αυτό το ponytail της Κατερίνας Καινούργιου.

νυφικό χτένισμα

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μία νύφη στο νησί. Ανάλαφρα waves, μία πλεξίδα για τη ρομαντική πινελιά και φυσικά το ανάλογο μάκρος που όλες οι νύφες αγαπούν. Όπως, βλέπετε και στην φωτογραφία ταιριάζει απόλυτα στα ξώπλατα φορέματα. Επίσης, να θυμάστε ότι τα πιασμένα μαλλιά διατηρούνται πολύ περισσότερη ώρα στο περιβάλλον υγρασίας ενός νησιού.

Η επόμενη ημέρα

Τα γαμήλια γλέντια δεν κρατούν ποτέ μία ημέρα στα νησιά. Η νύφη πρέπει να είναι χτενισμένη, λοιπόν, και την επόμενη ημέρα. Για να διατηρήσετε το χτένισμα σας ακολουθείστε το παρακάτω tip: Κρεπάρετε το κάτω μέρος μικρών τουφών στο κέντρο του κεφαλιού -θα σας πάρει μόλις 5 δευτερόλεπτα για κάθε τούφα. Ψεκάστε το προϊόν, επαναφέρετε τα μαλλιά στη θέση τους και βουρτσίστε τα για μία πιο beachy υφή σε σχέση με την προηγούμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ