Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί hair goals και πάντα παίρνουμε έμπνευση από τα χτενίσματα της. Αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά με τον πιο ωραίο κότσο. Ανάλαφρος, πλούσιος και με μία δυνατή υποψηφιότητα για νυφικό χτένισμα.

Διαβάστε Επίσης: Το πρώτο ανοιξιάτικο μανικιούρ από την Κατερίνα Καινούργιου

Πιάστε κότσο τα μαλλιά σας, όπως η Κατερίνα Καινούργιου

Έχουμε συνηθίσει την Κατερίνα Καινούργιου με τα μαλλιά της κάτω. Παρόλα αυτά, όταν επιλέγει ένα updo το αποτέλεσμα μόνο εντυπωσιακό μπορεί να θεωρηθεί.

 Η Κατερίνα Καινούργιου με κότσοο

Όγκος, ανάλαφροι κυματισμοί και είναι η απόδειξη ότι επιλέγοντας ένα κότσο μπορείτε να είστε θηλυκοί.

Πώς να αντιγράψετε το χτένισμα;

Αρχικά, ξεκινήστε προετοιμάζοντας τα μαλλιά. Σε φρεσκολουσμένα αλλά στεγνά μαλλιά εφαρμόστε στις άκρες των μαλλιών σας ένα αφρό styling.

Δημιουργήστε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι σας. Για την καλύτερη δυνατή θέση, ακολουθήστε τη γραμμή των ζυγωματικών σας. Στεγνώστε με ένα σεσουάρ τον αφρό στην αλογοουρά σας, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα, για να πετύχετε όγκο και υφή. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χτένα κρεπαρίσματος, για να χτενίσετε απαλά προς τα πίσω, αν χρειαστεί.

Πάρτε την αλογοουρά και τυλίξτε την χαλαρά γύρω από τη βάση της, στερεώνοντας με τσιμπιδάκια και κρεπάροντας.

Κρύψτε την άκρη της αλογοουράς κάτω από τον κότσο και κρεπάρετε μερικές παραπάνω μπούκλες και κυματισμούς γύρω από το πρόσωπό σας, για ένα απαλό τελείωμα.

Για περισσότερο έλεγχο, ψεκάστε με μια έξτρα ελαφριά λακ μαλλιών, για να κρατήσετε το look στη θέση του και παράλληλα να διατηρήσετε τέλειο το ατημέλητο style.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ