Κυριακή και είναι η τέλεια ημέρα για αποφασίσουμε το μανικιούρ της επομένης εβδομάδας. Αυτή τη φορά καταλήξαμε ότι θα αντιγράψουμε το μανικιούρ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

Το μανικιούρ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είναι ό,τι πιο chic είδαμε τελευταία

Το style της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου αποπνέει κομψότητα, χωρίς ιδιαίτερο. Χωρίς να είναι παλιακό ακολουθεί τις τάσεις, χωρίς υποβολές και kitsch στοιχεία. Την ίδια γραμμή ακολούθησε και το μανικιούρ της αυτή την εβδομάδα.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μανικιούρ

Όπως, βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία τα μακριά νύχια μπορούν να είναι μία κομψή επιλογή. Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ισμηνής Παπαβλασοπούλου. Η nude απόχρωση με λιλά υποτόνους που επέλεξε σε συνδυασμό το οβάλ σχήμα είναι μία από τις ασφαλέστερες επιλογές. Δεν υπάρχει περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα να δείξει kitsch.

Οδηγίες προς ναυτιλομένους για μακριά, αλλά κομψά νύχια

  • Μην υπερβάλλετε στο μήκος.
  • Προτιμήστε το οβάλ σχήμα. Τα τετράγωνα νύχια με μήκος, είναι δύσκολο να δείξουν κομψά.ο
  • Πείτε “ναι” σε μία βασική απόχρωση. Τα μακριά νύχια είναι από μόνα τους extra. Όταν έρχεται η στιγμή να τα χρωματίσετε, επιλέξτε nude αποχρώσεις ή το κλασσικό κόκκινο ή μία σκούρα απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας.
  • Στολίστε τα δάχτυλα σας με λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια. Εμείς έχουμε μία μικρή αδυναμία στο χρυσό, αλλά αυτό το μέταλλο είναι προσωπική υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης: Ποια κυρία της μόδας προσέγγισε η παραγωγή του GNTM, πριν την επιλογή της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ