Η Κατερίνα Καινούργιου ανυπομονεί για την έναρξη της εκπομπής της “Super Κατερίνα”. Αυτό φαίνεται από τις μικρές λεπτομέρειες που μοιράζεται μαζί μας κατά καιρούς για τη δομή της εκπομπής. Εμείς, στο τμήμα ομορφιάς του ok!mag επικεντρωνόμαστε στις beauty προτάσεις. Έτσι, δε γινόταν να μην εντοπίσουμε τη δήλωση για αλλαγές στο φετινό μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και σε αυτά που θα μείνει πιστή.

Πειραματισμούς περιμένουμε στο φετινό μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου διατηρώντας σταθερές αξίες

Με αέρα ανανέωσης θα ξεκινήσει η παρουσιάστρια που, μάλιστα, σε πρόσφατο post της ανέφερε ότι θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στο make-up look της.

Ανυπομονούμε για το φετινό μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου, παρόλα αυτά μοιράστηκε σε τι θα μείνει πιστή. Αυτό είναι το αγαπημένο της nude κραγιόν από την εταιρία Radiant Professional. Αυτό είναι το υγρό κραγιόν Ultra Stay Lip Color, ένα ανεξίτηλο υγρό κραγιόν με πλούσιο και σταθερό χρώμα, εμπλουτισμένο με έλαιο chia για ενυδάτωση. Τα 6 σταθεροποιητικά συστατικά που περιέχει το διατηρούν ανεξίτηλο και αδιάβροχο όλη την ημέρα, δημιουργώντας παράλληλα ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Στεγνώνει πολύ γρήγορα, χωρίς να αφυδατώνει, και το ιδιαίτερο σχήμα του πινέλου του συμβάλλει στην εύκολη εφαρμογή. Το Ultra Stay Lip Color είναι το ιδανικό κραγιόν και για κάτω από την μάσκα! Εφαρμόζεται απευθείας στα χείλη με το ειδικό βουρτσάκι της συσκευασίας. Στα extra bonus είναι ότι κοστίζει μόνο 15.00ευρώ. Μία value for money αγορά για τέλεια χείλη σε φυσική και κομψή απόχρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ