Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί στον Alpha. Η παρουσιάστρια επιστρέφει δυναμικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη.

Στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου προστίθενται ο καλός της φίλος και επί χρόνια συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Στην ομάδα παραμένουν η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ακόμη, το κομμάτι της μαγειρικής αναλαμβάνει ο Νικόλας Σακελλαρίου.

Η παρουσιάστρια που απόλαυσε το καλοκαίρι της, το μεγαλύτερο διάστημα στη Μύκονο με τον κολλητό της, Νίκο Κοκλώνη, και την Πηγή Δεβετζή, μετρά αντίστροφα πια για την πρεμιέρα της «Super Κατερίνα».

Η ίδια φαίνεται να ετοιμάζεται για μια δυναμική επιστροφή στους δέκτες μας. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της.

Δείτε την ανακοίνωση του Alpha για την ανανεωμένη «Super Κατερίνα»:

Το πιο χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο πρωινό επιστρέφει!
«Super Κατερίνα», από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10 το πρωί.
Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά, μαζί με την παρέα της για να μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά.

Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.

Ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που το ρεπορτάζ θα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και συμμετοχή των τηλεθεατών, με μια πρωτότυπη αμφίδρομη διαδικασία που κάθε μέρα θα μας δένει ακόμη περισσότερο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!
Ο Νικόλας Σακελλαρίου θα κάνει τις μέρες μας άλλοτε γλυκές κι άλλοτε αλμυρές, ανάλογα με τις νόστιμες συνταγές του!

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Project Manager: Θέμης Μάλλης
Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Πνευματικάτου
Αρχισυνταξία: Κατερίνα Πόθα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματόπουλος
Παραγωγή: Barkingwell Media

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ